abicim yapa yapa dil anlatım baraj yaptılar ya başka yokmuydu
Nasıl Geçerim Öğretmenler Buraya !
- 1
- 2
malesef yok 4. sınıfa geldim toplam 5 ders var 4 ü bölüm dersi diğeride dil ve anlatım düşün artık.
yuh bee kardeşim oo kadarda olurmu bee..murdener son sorum şu benim ilk dönem 7 zayıftı ama ikinci dönem 2 indirdim şimdi not ortalaması için napcaklar
sanada kardeşim
o kadar sene okul okuduk kendimize bi faydamız olmadı bari başkalarına olsun
arkadaş çok güzel başlık yapmış bende notlarımı paylaşmak istedim..:)
ben size e okul da ki puanlarımı göstermek istiyorum.not ortalamaları bunlar
matematik : 1 - 36,67
edebiyat : 0 - 18
dil ve anlatım : 1 - 34
ingilizce : 3 - 60
tarih : 1 - 35
teknik resim : 3 - 55
din kültürü ve ahlak bilgisi : 3 - 65
BORU KAYNAKÇILIĞI VE ELEKTRİK(tesisat bölümüm,atelye) : 1 - 27,50
COĞRAFYA : 0 - 24
MESLEKİ GELİŞİM : 4 - 70
SAC VE BORU İŞÇİLİĞİ (atelye) : 2 - 54
şu anda e-okul da not ortalamam böle.biliyorum sevgiyle sınıf geçirilmez ama hocalarım ben sevdiğinden öle sınıf geçicem gibi...bakalım sonum ne olacak ..hayırlısı neyse o olsun..bu arada 9 da 1sene kaldım..10.sınıfım bu senede kalırsam öğrenim hakkı bitiyormuş .(bu notlar yüzümden psikolojim bozulcak az kaldı :))
arkadaşlar benim dediğim gibi ilk dönem 7 zayıf vardı ama bu dönem hepsini düzelttim mesela edebiyattan ilk dönem 1 ikinci dönem 2 notum yıl sonunda karneme kaç düşer 2 mi bazıları diyoki eğer ilk dönem 2 olsa ikinci dönem 1 olsa kalırsın ama bu not geçerli??görüşleriniz
ingilizcedede aynı durumu yaşıyorum beyler acil cevap nolur
bak şimdi ilk dönem hepsi 5 bile olsa ikinci dönem notlar 1 e düşerse kalırsın
ama ilk dönem hepsi 1 ikinci dönem 2 gelirse geçersin senin derslerdeki başarına bakarlar başarı yükselirse kanaat da yükselir.
murdener ben zaten ilk dönem notlarım kötüydü ikinci dönem yükseldi zaten edebiyat ve ingilizce ilk dönem 1 ikinci dönem ikiside 2 geliyo ama yıl sonu notum kaç verirler onu merak ediom kardeşim
geç cevap için özür dilerim
yıl sonu notunu bilemem hocaların insafına kalmış birşey
- 1
- 2