Nasıl kurtarma diski oluşturabilirim?

cafercer
05-07-2009, 10:26   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
135 mesaj

Benim bilgisayarımda önceden vista yüklüydü.Bu yüzden sadece vista'nınkurtarma diski var.Ama ben daha sonra xp yükledim fakat kurtarma diskimyok.Herhangi bir durumda bilgisayara bir şey olursa geri dönüşyapamam.Bu nedenle nasıl  kurtarma diski oluşturabilirim?Bilgisayarımabir şey olduğunda kurtarma diski ile driverların,işletim sistemininyüklenmesini nasıl sağlayabilirim?

titi_boss_14
05-07-2009, 12:03   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
892 mesaj

HP LER İÇİN KURTARMA DİSKİ SADECE 1 DEFA OLUSTURULABILIR EGER KURTAMA DISKI KAYBOLURSA

HARD DISKIN D BÖLÜMNE HP HER ZAMAN OLASI KOSULA BAGLI OLARAK ASAGI YUKARI 10 GB LIK BIR DRIVER BÖLMÜMÜ KOYAR EGER BU BÖLÜM XP FORMATTA GİTTİYSE DÖNÜŞÜ YOK YAZIK OLMUS İŞLETİM SİSTEMİNİZE  ÇÜNKÜ BİOSA GİRİP FORMATIN ÖNCELİK SIRASINI  HDD YAPARSAN KURTARMA CD SİNE GEREK KALMADAN OTOMATIKMAN ACILISTA F12 YADA DELETE MI NEYDII YAPARSAN OTOMATIKMAN FORMAT BASLIYORDU SEN SADECE HANGI BOLUMU FORMATLAMASINI SECIYORDUN GERISI BUTUN DRIVERLERI O KENDI YUKLUYORDU  SIMDI BU PC SERVISE GIDERSE BELKI ONLAR COZEBILIR AMA FORMAT GARANTI KAPSAMINI İHLAL EDİYOR DİYE BİLİYORUM ( SADECE RECOVERYE İZİN WAR )

bLiND
06-07-2009, 17:35   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
243 mesaj

pebuilder diye bir program var (kaspersky kurtarma diski oluştur diyince onu istiyor hatta)
o programla sanırım kolayca halledebilirsiniz ben zorlanırım sanmıştım ama zorlanmadım