CBOX BLAZER FX242 SYH E4600 2.4G 2G 250G 512VGA LX
Ürün Özellikleri
Kasa yapısı Atx
İşlemci Intel®Core™ 2 Duo İşlemci E4600
(2.4 Ghz, 2 Mb L2 Cache, 800 FSB)
Chipset Intel® 945GC + ICH7 Chipset
Slot 1 x PCIe x16, 1 x PCIe x1, 2 x PCI
Sistem belleği 2 Gb DDR-2 667 MHz Memory
Çıkış 1x Paralel, 1x Seri, 1x RJ45, 1x VGA, 6x USB 2.0
Ekran Kartı ATI Radeon™ X1650 PRO (128Bit) 512Mb Ekran Kartı
Ses Kartı 5.1 HD audio with Realtek® ALC883
Network 10/100M LAN by Realtek® RTL8100C
Sabit disk kapasitesi 250 Gb 7200 Rpm Sata Disk
Optik Sürücü DVD-RW Dual Layer Writer
Monitör CBOX 19”W L196WSQ Geniş Ekran LCD Monitör
NASIL RAM ALMALIYIM BU PCME GÖRE VE NELERİ DEĞİŞTR
PCME RAM ALMAK VE HZIZINI ARTIRMAK İSTİYORUM VE DEĞİŞTİRMEM GEREKN BAŞKA NELERİ OLAMALI VE RAMLAERİ 4 GB YAPMAK İSTİYORUM HIZIZNI VE MARKASINI NE ALMALIYIM ANAKARTIM 800 FSB HIZINI DESTEKLİYOR SANIRIM BUNU AŞMAZ SİZİN ÖNEREBİLECEĞİNİZ HANİ MARKA RAM VE HIZ OLMALI
800 mhz Fsb hızı anakartta ram hızı değildir işlemci hızıdır. Anakartının marka ve özelliklerini yazarsan sana söyleyebilirim..
Tamam sağolun. Ama şuan işyerinden yazdım. ev pcm oyüzden akşam 8 gibi yazarım teşekkür ederim.
2gb ddr2 667mhz ram almalısın. performansın yüzde otuz artacaktır
ozanaab2gb ddr2 667mhz ram almalısın. performansın yüzde otuz artacaktı:=))) ya arkadaşım soruyu soran zaten söylediğin ram'i kullandığını yazıyor
arkadaşım ddr2 800mhz ram almalısın
kusura bakmayın şimdi yazıyorum özelliklerini evet 2GB 667mhz ram var zaten ben 4 gb yaparsam hızlanırmı ve hangi marka kullanmalıyım ve başak ne donanımı değiştirmrm lazım.
Anakart:
CPU Türü DualCore Intel Core 2 Duo E4600, 2400 MHz (12 x 200)
Anakart Adı Foxconn 45CMX(-K)/45GMX(-V) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
Anakart Çipseti Intel Lakeport-G i945GC
Sistem Belleği [ TRIAL VERSION ]
BIOS Türü Award (03/19/08)
İletişim (COM ve LPT) İletişim Bağlantı Noktası (COM1)
İletişim (COM ve LPT) Yazıcı Bağlantı Noktası (LPT1)
Görüntü Birimi:
Görüntü Bağdaştırıcısı Radeon X1650 Series Secondary (512 MB)
Görüntü Bağdaştırıcısı Radeon X1650 Series (512 MB)
3D-Hızlandırıcı ATI Radeon X1650 (RV535)
Monitör Tak ve Kullan Monitör [NoDB] (1712293393)
Çokluortam:
Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC662 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller
ozanaab2gb ddr2 667mhz ram almalısın. performansın yüzde otuz artacaktıPerformans hiç artmayacaktır. Zaten sistemde 2 GB RAM var.
benim sistemim 64 bit değilmi ama.
partheniosbenim sistemim 64 bit değilmi ama.işletim sistemi diyor, mesela vista ultimate 64 bit, donanım farklı bi şey.
Yol türü :ıntel AGTL+
everest rapordayol genişliği :64 bitetkin saat 800mhzband genişliği:6400 mb/s
yANİ BEN 4 GB 800MHZ RAM ALIP VİSTA YÜKLERSEM BENİM PCMDE HIZ ARTIŞI OLURMU VE BU RAMLARDE VOLT SONRA MARKA SONRA CL 3 CL5 CL7 SONRA SILAMA 5-5-3 GİBİ YANLIŞ OLABİLİR TAM BİLMİYORUM YORUMLARDA FORUMLADA OKUDUĞUMA GÖRE YAZIYORUM NASIL ALMAM LAZIM
partheniosYol türü :ıntel AGTL+işletim sistemin nedir xp mi?
everest rapordayol genişliği :64 bitetkin saat 800mhzband genişliği:6400 mb/
evet xp sp2 yükledim 4 gün önce buda 30 gün denem olmuş yüklediğimde pc aldığımda linux yüklüydü kullanamadım ve xp yüklediler 4 gün öncede oyunlarda renk bozulması oldu bir virüs sebebi ile tekrar yükledim bıosta virüs var diye düşündüm bir test programı bıos scanned diye yazmıştı. Yani vistayı yükleyemedim xp den vistay geçince hd sonra cd rom dvd ler sorun oluyor gibi duymlar yüzünden birde vistadan xp dönenler ben heme oyun heme net için artırmak istiyorum hızımı
Vistaya dönenler de memenun olmuyorlar diye duyduğumdan vede visata uyum sağlayamaz diye düşündüğümden yüklemedim. Sonuç olarak Ben bu pcme en iyi hangi işletim sistemini kurup sonra hızını ram veya diğer bir donanaımların hangisi ile biraz daha hızlandırabilirim.
Teşeşkürler ederim.
işletim sistemin 32 bit, sende yazan 64 bit donanımla alakalı anakartın en fazla yanılmıyorsam 667 mhz destekliyor o yüzden ciddi bir performans artışı istiyorsan gıgabyte p35 yada p45 yongalı bi anakart ve 2*2=4gb 1066 mhz ocz platınıum ram alman gerek yoksa bu sisteme 4gb ram takman bir şeyi değiştirmez, hatta birde 64 bit vistaya geçmelisin artık vista da pek sürücü sorunu filan kalmadı ben hem xp hem vista kullanıyorum inan vista xp'den daha kararlı çalışıyor, xp'ye nazaran bazı uygulamalarda birazcık yavaş kaldığı olabiliyor ancak güvenlik,stabilite ve kararlılığıyla bunu rahatlıkla kapatıyor, tabi DirectX10 ve görsellik te cabası.