nasıl yazılımcı olabilirim

attiwolf
05-04-2009, 15:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

şuan lise 2de elektronik okuyorum ama bilgisayarlara karşı çok büyük bi ilgim war,ingilizcem de war(çok iyi olmasada) ve bişiler yapmak istiyorum nasıl yazılımcı olabilirim ne yapmam gerekir,bunun üzerine kitaplar war mıdır?şimdiden teşekkürler

Son Düzenleme: attiwolf ~ 05 Nisan 2009 15:17
tayartekin
05-04-2009, 15:37   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
802 mesaj
attiwolf
şuan lise 2de elektronik okuyorum ama bilgisayarlara karşı çok büyük bi ilgim war,ingilizcem de war(çok iyi olmasada) ve bişiler yapmak istiyorum nasıl yazılımcı olabilirim ne yapmam gerekir,bunun üzerine kitaplar war mıdır?şimdiden teşekkü
chip online foruma katılarak başlayabilirsin. forumda problemlerini dile getirir bilg. hakkında bilgini artırırsın.

osmanefe
05-04-2009, 16:37   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,693 mesaj

Yeni öss sistemine göre o okuldan çıkıp bilgisayar öğretmenliği tercihi yapıp üniversitede yoluna yazılım üzerinden devam edebilirsin. Eğer başarabileceğine inanıyor ve iyi bir matematiğe ve türkçeye sahipsen yine yeni öss sisteminden yararlanıp bilgisayar mühendisliği okuyabilirsin ama bu aşama senin için hem maddi anlamda hemde bol bol ders çalışman gerektiği için çok zor olucaktır. Kararını iyi ver ve yeni sistemi iyice araştırmadan kesin karar verme