arkadaşlar ben 4 - 5 sene önce oynarken live 2004 live 2005 di ismi sonradan 2k09 20k10 vs olmuş ayrı oyunlarmı bunar??? ve nba live dvm ediomu dvm ediosa nba live 2011 i beklerim açıkçası çünkü eski oynanış yok bunda.. bi başka sorumda smaç basabilen varmı ben basamadımda :D
NBA 2K11
hocam potaya dogru hızlı kosma tusuna basılı tutarak pc de oynuyorsan şut tuşu konsolda oynuyorsan sag analog u yonlendirerek basıyorsun..
oyunun adı live dı 2k olmadı..nba live ve 2k serisi ayrı kuruluslar şu seneye kadarda 2k acıkcası live ın karizmayı çizmeyi başardı..şu an ea sports nba elite 11 adında bizim bildigimiz sekliyle live ın 2011 oyununu cıkaracak..cıkmasına belki dakikalar kala ea sports çok şey vaad ettgi oyununu erteleme kararı aldı sebebine gelince cok basit:çok şey soylediler gelmiş gecms en iyi nba oyunu!! vs ama 2K karizmalarını cizdi..hatta kendileri bile buna benzer sekilde acıklama yaptı live oyuncularınada geçmiş olsun diyorum su an.2011 in ilk çeyreginde cıkacak nba elite 11..2011 e kadar 2k dısında nba oyunu yok..umarım ki dedikleri gibi gelmiş gecmis en guzel olurda alır oynarız madem 3ay daha en az geciktiricekler 3 ay buyuk zaman elbet bişiler yapmaları lazım