Bunun dilinden anlayan var mı arkadaşlar kendi kendine bişyeler diyor ama anlayamadık...
Ne Diyor Bu Kaspersky
yazdığına göre kaspersky sisteminde zararlı yazılım bulmuş ve silmeni istiyor ayrıca kaspersky nin beta sürümünü kullanıyormuşsun tam sürüme geçmeni istiyor
tümünü etkisiz duruma getire basıyorsun ,beta sürümünü nihai sürüme yüksetiyorsun ve sorunun halloluyor
kolay gelsin..
07BENER07tümünü etkisiz duruma getire basıyorsun ,beta sürümünü nihai sürüme yüksetiyorsun ve sorunun halloluyorsaol
kolay gelsin..
Adı üzerinde, Beta.. Tam fonksiyonlu çalışmaz. Zaten Beta olduğu için eksik ve hatalı fonksiyonlar da barındırır. DURUM panelinde de kullanıcıyı ikaz ediyor.
Size tavsiyem, Kaspersky İnternet Security 9'un orjinalini almayacaksanız, bir aylık deneme programını internetten indirip kurmanız. O zaman en azından bir ay boyunca tam koruma sağlamış olursunuz.
okuma değil de yorumlama daha önemli bu tür anlarda.
maile giremiyorum.ebeveyn kontrolu kapatınca giriyorum.bunun ayarı nasıl yapılıyo? sezgisel tanımlamayıda kapattım.
saintkardeş sanırım kırık korsan kullanıyorsun ve beta olduğunu söylüyor kısaca güncellemeni istiyor güncellediğin andada korsan yazılım kullanıyorsan korsan olan lisans anahtarı kara listeye düşüyor tecrübeyle sabit.sen resime dikkatli bakmadın galiba..
"ebeveyn denetimi tarafından yasaklanmıştır" diyor.zaten güncel.yani reklamlardan dolayı galiba maile girmemi engelliyor ama yapamadım.