WİNDOWS 7 STARTER İŞLETİM SİSTEMİM VAR 4 GB DDR3 RAM ati hd 3450 EKRAN KARTI VAR PENTIUOM DU AL CORE 3.00 GHZ İŞLEMCİ 500 HDD HANGİ SİSTEME GEÇMEMİ TACSİYE EDERSİNİZ BİDE EKRAN KARTI ILE BI SORUM VAR EVERSTTE FALAN 512 MB YAZIYO KASAYI ACTIM ORDADA 512 MB ETİKET VAR AMA DXDİAGDA TOPLAM GRAFİK BELLEGİ 1275 MB YAZIO sistemimi bi xp ye cevirmiştim ordada hiç 512 mb gormedım bagdastırıcıya gırıyordum 1280 mb yazıodu bıde bunla ılgılı acıklama yaparsanız sevinirim tesekkurlerr.
ne onerırsiniz ?
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Ekran kartına cevap vereyim. Ekran kartın paylaşımlı yani onboard özelliğe sahip. Peki paylaşımlı ekran kartı ne yapar? Sisteme ait olan Ram bellekten ihtiyacı olan kadar miktar alır. Mesela ekran kartının bellek boyutu 512 mb olsa bile ihtiyacı olursa 512 mb'ta Ram bellekten alır. Bu durumda ekran kartı daha performanslı çalışır. Yalnız ekran kartı Ram belleği sömüreceği için Ram bellek boyutunuzun en az 2 Gb olması gerekir. Senin Ram bellek boyutun 4 Gb. Yani şüphelenmeni gerektirecek hiçbir problem yok aksine bunu bir avantaj olarak düşün.