Selamlar
Bu ay hem PCNet hem Chip,NEC3520A yi fiyat/performans acisindan birinci secmis. 86$ gibi bir fiyati var 16x yazma ve okuma hizi var ayrica cift katmanli yazabiliyormus.
Kullanan,deneyimi olan var mi?
NEC 3530A DVD Writer
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.dergilerin pek begendigi bu writer'a forum ahalisi pek ragbet etmemis anlasilan
Hayır kardeş,
Ya pardonda bir çok kişi bende zamanın az olduğundan bir tek genel ve anakart bölümüne bakıyorum.
O yüzden görmemişim.
Nec ve plextor Türkiyede fazla kullanılmamasına rağmen en kaliteli optik sürücülerdir.
Şu adresden dvd writerlar hakkında daha geniş bir bilgi alabilirsin
ancak seçtiğin dvdrw çok iyi bir marka.
jaina cok tesekkurler benimde aradigim boyle bir yanitti,gonul rahatligiyla alabilirim NEC3520A yi
arkadaslar normal bir DVD5 4,7GB DVD -R Double Layer Yazabilirmiyim yoksa Double Layer diskler farklımı...DVD9 olmasımı gerekiyor
alıntı:
Gönderen : sparkadaslar normal bir DVD5 4,7GB DVD -R Double Layer Yazabilirmiyim yoksa Double Layer diskler farklımı...DVD9 olmasımı gerekiyor
hayır yazamazsın, seninde belirttigin gibi dvd9 medya kullanman gerekli
alıntı:
Gönderen : javaozeldersSelamlar
Bu ay hem PCNet hem Chip,NEC3520A yi fiyat/performans acisindan birinci secmis. 86$ gibi bir fiyati var 16x yazma ve okuma hizi var ayrica cift katmanli yazabiliyormus.Kullanan,deneyimi olan var mi?
cift katman henuz yazmadım ama uc aydır kullandıgım nec 3520a ile 300un uzerinde dvd yazdım cok basarılı bir cihaz, benim tavsiyem plextor almaya paranız yetmiyorsa bunu kesin alın. efsanevi model 3500
den farklı bir yongaya sahip (daha gelişmiş) ve firmware destegi sayesinde dvd-dl yazma destegi de var.
bu linkten gerekli yazılımları bulabilirsiniz. (firmware)
ND3520_323.zip I-O Data 3.23 with RPC1 and Riplock removed
ben bu surumu kullanıyorum.