Arkadaşlar mart 2011 sayısındaki lost company isimli oyun 6. bölümde script hatası verip oyundan atıyor.
Yabancı dil programından sonra buda patlak verdi acaba oyunu oynayıp o bölüme gelen oldumu yada bitiren.Burada paylaşırsa sevinirim.
Necrovision Lost Company
Yabancı dil programı yönetici olarak çalıştır seçeneğiyle çalışıyor ama çalışması için dvdnin takılı olması gerekli.Tam olarak nasıl bir hata veriyor ben oyunu kurdum biraz ilerledim bir evin içine girince adam öksürmeye başlıyor ve daha sonra ölüyor.Burada ne yapmamız lazım?
Sen daha başındasın oyun ilk başlarken yolun sonunda sağda ve solda 2 adet bina girişi var sağdakine girip zaten tek oda orda maske var onu alacaksın sonra karşıdaki binaya gireceksin artık gazlı odalarda rahat olarak dolaşabilirsin.Zaten gaz olduğunu farkedince maskeyi otomatik kendisi giyer ve çıkarır
Evet oyunu daha yeni kurdum çünkü.Senin geldiğin yere gelebilirsem sana haber veririm hata verirse eğer.
7'de oyunların tam ekran olmama sorunu sende de var mı?Bu konuyla ilgili araştırma yapıp önerilenleri uyguladım ama sonuç nafile.