Konu derin ondan, yoksa çok konuşkan biri sayılmam. sorunun yanıtı zaten yukarda da yazdım tabiki kullanabildiğim herşeyi kullanıyorum ama kullanamadıklarımda var nfc test ettim mesela herkeste olmayınca her zaman kullanma şansında olmuyor tabi, lte kullanmak ise şu an için ülkemizde maalesef mümkün değil, bunların dışında walkman hemen hergün kullanıyorum, exchange ve imap hesaplarımdan mail hesaplarımı kullanıyorum, xz Türkiye'de turkcell romuyla satılıyor üzerinde gereksiz uygulama ve zil sesleri vardı bende eski build numaralı global ingilizce romu yükleyip update service üzerinden güncelledim, android versionu şu an 4.1.2 sistemin default browserı chrome yapmışlar, bu beni oldukça rahatsız etti onu disable yapıp firefox kullanmaya başladım mecburen çünkü opera 1920x1080px ekrana uygun değil betası var ama oda şu an stabil değil, arasıra çöksede firefox her gün kullandığım bir program şimdilik. 3g bağlantım sürekli aktif iş yerinde yada evde wifi kullanıyorum hergün, dışarda olduğum zamanlarda işim olan makinalara rdp yada ftp bağlantı kuruyorum, genelde makarasınada olsa google talk üzerinden görüntülü görüşmeler yada sesli telefon konuşması yapıyorum, arşivdeki parçalardan sıkıldığımda yada haber dinlemek istediğimde fm radyoyu kullanmayı seviyorum, internet radyolarını dinlemek için program kullanmıyorum, telefonda 2-3 dakikadan uzun video izlemiyorum film izleyeceksem tv kullanıyorum, google drive ve skydrive kullanıyorum, telefonda oyun oynamıyorum oyun için pc tek tercihim, macro ve karanlık fotoğraflar çekmeyi seviyorum xz bunun için çok iyi bir seçim oldu benim için, tabi birde gsm şebekesi üzerinden konuşup sms de kullandığım oluyor ;)