neden bilgisayar çok aşırı hantallaşıyor

HPQ-User
18-04-2008, 00:43   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

grafvonbelek sormuş:
genellikle msn bölümüne girildiğinde ve internette sadece birkaç dakika dolaşmakla,kendi siteme girdiğimde çok ağırlaşmalar,hantallaşmalar oluyor ve ekran hemen kapanıyor.....  sık sık sistem çok ciddi bir hatadan kurtarıldı yazısı ekrana geliyor....gerçekten bu bilgisayar perişan ediyor...  sorun acaba nedir? yaşım 53 ve internette web sayfası açmak istiyorum, ücretsiz tavsiye edebileceğiniz nereler veya kimler yardımcı olabilir? chip dergisini devamlı alıyorum.yardımlarınızı lütfen rica ediyorum....saygılar....

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
casper

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; FunWebProducts; SIMBAR=0)

K.A.Y.A.H.A.N
18-04-2008, 01:08   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
672 mesaj

Sisteminizin detaylarını lütfen yazın

neverofnever
18-04-2008, 07:54   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
507 mesaj

Sistem özelliklerini detaylı yazmadığınız için bilgisayarınızın ağırlaşmalar,hantallaşmalar,ekran kapanması gibi olaylara tanıklık etmesini pek kesin çözümle anlatamayacağım.Ama ücretsiz web sitesi isteğiniz için tavsiye edebileceğim en iyi site; http://www.bedava-sitem.com/  1gb hosting ile kapsamlı alan veriyor.Sayfa düzeni,içeriğiyle ilgili html,java script gibi kodlarla uğraşmanıza gerek yok.Bu site sizin işinizi görecektr.

Borga-x
18-04-2008, 08:38   |  #4  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Eger sıstem ıcındekı bileşennlerın tam olarak ne oldugunu bılmıyorsanız everest home programını ındırıp kurun

lınk budur. Daha sonra sıstem hakkında detaylı bılgılerı almak ıcın tarama ozellgını başlatın ve tarama bıttıkten sonra karsınıza sıstemın bilgiler cıkacaktır. Bu bılgılerı buraya kopyala yapıştır yapın. sıstemınız hakkında detaylı bılgılerı gorerek sıze yardımcı olabılırız.