Başka tarayıcılarda anlatacağım bazı özellikler olabilir zaten ben burda plus ın chrome dan farklı yanlarrını anlatacağım o yüzden lütfen bu x tarayıcıda senelerdir var geyiği yapmayalım
bir kere seçtiğim bir kelimeyi istediğim sayıda arama motorunda arayabiliyorum ve tek tıkla ve bunları istediğim gibi belirliyorum
Mesela tek bir tıkla tarayıcıyı İE a çevirebiliyorum ve bu görüntüde olmuyor gerçekten oluyor tarayıcının çıkardığı seslerden indirilenleri kaydetme şekline kadar tamamen İE oluyor hangi sitelerin ie modunda açılacağını da belirleyebiliyorsunuz
Mesela tek bir tıkla son kapattığımsekmeyi açabiliyorum ayrıca tek tıkla son kapttığım sekmelere ulaşabiliyorum
mesela süper drag özelliği var en çok sevdiğimde bu zaten bir kelimeyi google da veya başka bir arama motorundamı arayacaksınız sadece seçip sürkleyin ve bırakın yeni sekmede arama sonuçlarınız sizi bekliyor olacak aynı şkilde bir linke tıklama yerine bira sürükleyip bırakın yeni sekmede açılmış olacak 1-2 milim sürükleyip bırakmanız yeterli
mesela sekmelerin üzerine gelip tekerlek ile istediğiniz sekmeye gidebiliyorsunuz
mesela bi "Boss Key" atayabiliyorsunuz ve bunun davranışını da seçebiliyorsunuz
kapatma seçeneklerini özelleştirebiliyorsunuz
fare hareketleri ile tarayıcıyı yönetebiliyorsunuz ve onlarca seçeneğiniz var
sekmelerin ayrı ayrı çalışmasını bütün sekmelerin tek işlem gibi çalışmasını veya her siteye ait sekmelerin tek işlem gibi çalışmasını ayarlayabiliyorsunuz
flash javascript, java vs istediğinizi devre dışı bırakabiliyorsunuz
Bütün klavye kısayollarını istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz
Gerçi chrome dada var ama yer imlerinizi gmail hesabınızla senkronize edip heryerde kullanabiliyorsunuz ayrıca hem chrome hem plus kullanıyorsanız iki tarayıcının yer imleri de bir birinin aynıoluyor her zaman
herkes chrome 4.0 ı kullanırken siz 5.0 ı kullnıyorsunuz
akılıma gecenin bu saatinde gelenler bunlar chrome ve plus ı birlikte kullndığım için eğer chrome da olan bir özelliği yazdıysam affola</