bu forumda bişey paylaştığıma pişman ettiniz
Neden Karpersky?
senin o yazdığının gerçek içeriğini biliyormusun acaba. sadece 150.000 cikmi one yaw nereden bulupta kes yapıştır yaptın bunu??
artık 100 milyonu buldu virüs temizleme ve verdiği hasarları giderme yeteneği neredeyse sen 150.000 diyorsun iyi sallama mkemmel ötesi kes yapıştır olmuş.
ben kaspersky yi geçen seneden beri kullanıyorum, tavsiye ederim
yalnız tr den alma bence
yurtdışı sitesinden indirdiğinde daha ucuza gelebiliyor
bir de bazen kuponlara denk geliyorsun %20 daha ucuza geliyor
ben en son google da -kasperski avantaj- diye taradığımda bulmuştum bir indirim
1.cisi ben yazmadım microsoftun forum sitesinde açtım konuyu gidip üye olabilirsiniz
2.si ordaki nikim scrol dur
microsoft social technical forum nortonuda karşılaştırmadım sadece bilgilendirme amaçlı yazdı adam
karpersky 1 aylına 400 tl istese seve seve veririm bundan sonra diğerleri 10 yıl beleş verse pc ye yanaştırmam :))))))
senin o yazdığının gerçek içeriğini biliyormusun acaba. sadece 150.000 cikmi one yaw nereden bulupta kes yapıştır yaptın bunu??ben asla sallamam microsoftun sitesinde bu konuyu sabitlediler git oku ayrıca (sistemi güçlü olanlar karpersky kullanır yazmışlar ama onu atmadım bura alınmasınlar diyeartık 100 milyonu buldu virüs temizleme ve verdiği hasarları giderme yeteneği neredeyse sen 150.000 diyorsun iyi sallama mkemmel ötesi kes yapıştır olmuş.
Microsoft Security Essentials'a rağmen bunu yazdı öyle mi? Microsoft'un forumunda yönetici olsam o adamı 10 değil, 100 değil 1000 defa atardım forumdan
İşletim sistemini kim yaptıysa en iyi çalışacak antivirüsü de o yapar... Kaldı ki sistemin güvenliğini sağlamakla da Microsoft yükümlüdür; virüsü kendi yazıp, yamasını da haraç keser gibi başka güvenlik firmalarına satan bir Rus firması değil...
rus mus adamlar işin en iyisini yabıyo beni rus olması alakadar etmez sonuçta işini iyi yabıyor dini inançları beni alakadar etmez gülüm
Rus kızla evleneceğini bilseydim valla yazmazdım bunları (Microsoft'la aram iyi değildir). Eğer baldızı ayarlarsan silerim yazdıklarımı...
Helal olsun kaspersky'e 1 milyar nedir ki.
bu forumda bişey paylaştığıma pişman ettiniz yok rus yok falan ona bakarsan rusla nişanlıyım ben müslüman insan dil din ırk ayrımı yabmaz..Saygılar (rus mus ama en iyi işi çıkartıyolar) 1 milyarda olsa yine kıralına inad karpersky düğün hazırlıkları için moskovaya gidecem yokum bir kaç ay sevgiler
ona bakılırsa karpersky rus programı windowsda amerika amerika tr yi kendine uşak yabtı onu kullanmayın o zaman ben giderrus mus adamlar işin en iyisini yabıyo beni rus olması alakadar etmez sonuçta işini iyi yabıyor dini inançları beni alakadar etmez gülüSon Düzenleme: Nicoll ~ 17 Nisan 2011 23:09
Valla benim gözümde sağlam iki antivirüs var birisi kaspersky ve pandadır sonra avast geliyor bunların başına ayırca bitdefenderide unutmayın.(Eset niye yazmadım dersen internette kampanyalı olanları sağlam olmuyor özellikle satın alınması gerekiyor)
Ben şu an kampanyalı olan antivirüsüm olan Panda internet security 2011 Kullanıyorum.
karpesky internet security 2011 exada şu an çok ucuz...
sitesinde 60 dolara satılıyor bir sene lisansla 1 pc..... exa dan ben 4 gün önce 34 tlye aldım kis 2011 i
yani kısacası yakında zam gelip de fiyat 90-100 tl civarlarına çıkarsa şaşırmayın. exa elindeki stoklar kadar ucuza satıp stoklar bitince mecburen yeni fiyattan sipariş geçecektir rusyadan.....
sitesinde 59.95 dolarsa kimbilir Türkiyede yakında kaç tl olur.....
Microsoft Security Essentials'a rağmen bunu yazdı öyle mi? Microsoft'un forumunda yönetici olsam o adamı 10 değil, 100 değil 1000 defa atardım forumdanO senin sorunun !!!!!İşletim sistemini kim yaptıysa en iyi çalışacak antivirüsü de o yapar... Kaldı ki sistemin güvenliğini sağlamakla da Microsoft yükümlüdür; virüsü kendi yazıp, yamasını da haraç keser gibi başka güvenlik firmalarına satan bir Rus firması değil...