..:: Neden Kasıyor ?::..
Bide adam degilde eski doğu alman milli gülle atma takımından bi kadın cıkıyomuss 139 kilo felan kacarken usain bolt un rekorunu 3 saniye felan gelistirrisin heralde :D
500mb/s okuma, 250 mb/s yazma özelliğin olur sdd'yi yutarsan :D harici beyin error :D
Ben şahsen spedy gomzalez den daha hızlı kacardım ariba ariba andele endele yihaa :D nese gardaşlar ben yatam hayırlı geceler herkese inş gece rüyamıza 590 ile notebook girmez birbirlerine monta olmaya calısıyolar böle iyyy düsüncesi bile irkinc :D
zaten laptop 2 kilo 590'ı takınca 5 kilo olur :D
500 ile okur 250 si ile kızlara yazar yazamadan duramadım gene bb yin :D
Ben şahsen spedy gomzalez den daha hızlı kacardım ariba ariba andele endele yihaa :D nese gardaşlar ben yatam hayırlı geceler herkese inş gece rüyamıza 590 ile notebook girmez birbirlerine monta olmaya calısıyolar böle iyyy düsüncesi bile irkinc :Varya şurda annemgili uyandırmamak için gülmemeye çalışıyom ama daha fazla tutumayabilirim :D
okinkurt komiktir alışırsın zamanla :D
Konu "Dead" :D 250 ile kızlara yazmak mı 500 ile yazardım ben :D zaten saçımı kestirdim artık bakan kız yok :D
Arkadaşlar şu konuda biri yardım istyor hadi gidip el birliğiyle batıralım konuyu :D
https://www.chip.com.tr/forum/islemci-secimi-yardim_t236969.html
Hacı böle sabah altıyı bile buluruz benim firenler bosaldımı şamata forever ama bugün database de veri kaybı var uyku geldi bi göz kak gidelim diyo öbürü b.k yeme otur kafam sakin olsa bunlar neki bea anma övündüm ha :D...
Arkadaşlar şu konuda biri yardım istyor hadi gidip el birliğiyle batıralım konuyu :DYardım ettiğim konular hariç batırabilirsiniz :)
https://www.chip.com.tr/forum/islemci-secimi-yardim_t236969.html
Neyse benim kafa klavyeye çarpmadan yatayım herkese iyi geceler :)
Konu sahibinin yerinde olmak istemezdim bi bakıyo 7 sayfa uzamıs vayy be ne yardım sever forummus felan bi giriyo 590 notebook ciftlesmesi kapıdaki alman gülle takımı felan hemen akcar siteden bi dahada girmez artık :D ..