Neden?Neden

Hiper£l£v£nKids
29-09-2008, 12:35   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj

Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz?

* Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak Dünya'da kaybolma kompleksimiz mi vardir? :)))))))))

* Neden insanlar birbirlerine sarilinca sag-sola sallanirlar?

*Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadar ögretmene "ögretmenim"  diye seslenirken altinci sinifta bir anda "hocam" diye
seslenmeye baslarlar?

*Neden sinavlarda "4 yanlis bir dogruyu götürür" seklinde bir uygulama ile ögrenciler cezalandirilirlarda "4 dogru bil, bir dogru da bizden"
seklinde  bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez?

* Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz içinmidir?

*Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlariz?

*Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin  izledigini sanirlar ? Örn: Su anda 70 milyon kisi bizi izliyor...

*Neden gözlerinden öperim denir? Insan vücudunda öpülecek daha uygunsuz bir  yer var midir? Kimse kimseyi gözünden öpmüs müdür?

*Dügünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir. "Bir avci vurdu  beni, bin avci beni yedi" gibi sözler esliginde kendinden geçen baska  milletler var midir? (KOPTUMMMMM........:)))))))))

*Neden bazi kizlarimiz sirin bir hayvancagiz gördüklerinde"inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir?

*Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur?

*Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak  tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir terslik yok mudur?

* Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra "kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur? *

*Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir? Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran boru görmüsler midir?

*Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün oldugunu ve reklamdan sadece bir kaç  gün önce piyasaya çiktigini bilmemekte midir?

*Neden futbol takimi olan Ajax "Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur? *

* Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde  "arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir? *

neden ?

Reborn91
30-09-2008, 00:23   |  #2  
Reborn91 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
3,307 mesaj

Asıl komik olan arabanın "bayandan" olarak yazılmasıdır. Kimbilir kaç kere vurmuştur o arabayı, bayandan içi temiz dışı pert araba Kahkaha

crazy_girl
30-09-2008, 00:43   |  #3  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
48 mesaj

Çok komik ya! daha önce okumuştum ama her seferinde komik gelir. sağolasın;)

DarkHellKnightX
30-09-2008, 01:25   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,663 mesaj

Neden böyle konular hep neden diye herkese sorulur...Gülüş

MatematikCanavarı
11-10-2008, 00:52   |  #5  
Yıllanmış Üye
320 mesaj

Alkış

paraportu
11-10-2008, 12:38   |  #6  
Yıllanmış Üye
181 mesaj

* Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde "arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir? *  

süper....!!! :D:D:D

net24
13-10-2008, 17:04   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,233 mesaj

Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra "kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur? *
---------------------------------------------------------------------------
doğru ya bi program satın alıp ta sözleşmeyi kabul etmemek diye birşey olurmu
çok gzl, paylaşım için saol

Fattur
18-10-2008, 21:42   |  #8  
Yıllanmış Üye
5,768 mesaj

Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde "arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir? *

---

* Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra "kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur? *

++++
ehyuuehuehuheheuhyuheh
çoq gühzel(böylemi yazıyorlardı bunu biras da kroluk yhapalım :D)

theBUBY
23-08-2009, 11:08   |  #9  
theBUBY avatarı
Yeni Üye
45 mesaj

KahkahakoptumBeğendim

TuncaBozkurt
23-08-2009, 12:26   |  #10  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
Alıntı: Hiper£l£v£nKids  
* Neden insanlar birbirlerine sarilinca sag-sola sallanirlar?

*Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin  izledigini sanirlar ? Örn: Su anda 70 milyon kisi bizi izliyor...

*Neden futbol takimi olan Ajax "Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur? *

1.si kültürle alakalı. Kimi ülkelerde mesela insanlar birbirlerinin yanaklarını 3 kez öperler.(Örn. Hollanda, Afganistan)

2.si herhalde kendilerini çok önemli hissetmelerinden kaynaklanıyor. Hatta kamera korkusu taşıynların korkularının kaynağı da bu "70 milyon tarafından izlenme" psikolojisi olabilirGülüş

3.sünde ise neden şu: Futbol takımı olan Ajax bir Hollanda takımı(Amsterdamsche Football Club Ajax-AFC Ajax). Ve Hollandaca'da j harfleri Almanca'daki gibi y olarak okunuyor(Kimi istisnalar vardır belki ama çoğunluk böyle). Temizlik ürünü olan Ajax ise bir Amerikan şirketi olan Colgate&Palmolive'in ürünü. Nedeni bu.

melen
23-08-2009, 12:31   |  #11  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
3,638 mesaj

KoptumKahkahaKahkahaKahkaha

_hEro
23-08-2009, 22:37   |  #12  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz?
Kahkaha

Toxic
24-08-2009, 00:23   |  #13  
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj

zuhahahaKahkahaKahkaha