Neden Playstation Cafelerde...

Crysis2
28-10-2011, 09:19   |  #1  
Crysis2 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
179 mesaj

Playstation Cafelere Gittiğimde Herkes Pes oynuyor hiç kimse fifa oynamıyor Sadece cafenin sahibi fifa oynuyor tabi bende bir zamanlar pes oynuyodum arkadaşım istemese hep fifa oynardık Fifa 2012 yi bilgisayarıma yükledim ve beğendim arkadaşıma gel bi kerede Fifa oynayalım dedim tamam dedi Fifayı oynadığımızda gelen geçen bize bu hangi oyun diyor ve bizi izliyorlardı.Bir Sorum Olacak
Sizce
İnsanlar Fifayı oynayıp beğenmeyip Pesmi oynuyorlar ?
Yoksa
Direk Fifaya Hiç Bakmayıp Direk Pesmi Oynuyorlar ?

anl90
28-10-2011, 10:58   |  #2  
anl90 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
576 mesaj

Valla arkadaşım fifa yı beğenmeyip pes oynuyorlar.
Bütün anketlerde pes %70 lerde fifa %30 da kalıyor.
Pes 1 numara

faceman
28-10-2011, 11:02   |  #3  
faceman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,588 mesaj

ancak satış oranlarında fifa pes'e fark atıyor :)

Castieltr
28-10-2011, 11:39   |  #4  
Castieltr avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
384 mesaj

bana göre fifanın daha önceki sürümleri, pese göre aşağı seviyedeydi bu nedenle fifayı begenmeyenler zaman içinde pes'e döndü ki bunlardan biride bendim.
Ama konu 2012 serisine gelince bence fifa pesi yıllar sonra ilk kez geçmeyi başardı.

Crysis2
28-10-2011, 22:08   |  #5  
Crysis2 avatarı
OP Yıllanmış Üye
179 mesaj

Bende Pesi Sevmiyorum Vuruşları Çok Kötü Bi Türlü Kaleyi Bulmuyo

anl90
28-10-2011, 23:38   |  #6  
anl90 avatarı
Yıllanmış Üye
576 mesaj

Zevkler ve renkler tartışılmaz.Fifa 12 ve Pes 12 anketlerinden Pes 12 ezip geçti.
Çok satması da birşeyin daha iyi olduğu anlamına gelmez ayrıca...
Mesela amd işlemci ve ati kartlarda çok kalitedir ama ben asla almam.
Bu tarz takıntıları olan çok insan var ;)
Kimse kusura bakmasın ama Fifa artık Pes'e rakip falan olamaz.

okinkurt
29-10-2011, 00:44   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

peste vuruslar kötümü haha :D:D fifa 2011 de vuruslar nası oynadınmı hiç aglar bile dandik oynuyo pes ayak içi vuruslarda felan fifadan 10 kat iyidir fifadaki vuruslar cok kötü özellikle 09-10 da rezaletti millette bi fifa merakı var ben bu olayı call of duty - battefield yarısına benzetiyorum bf da grafikler cok iyi oynanıs kötü vurus hissi karakterler ve silahların odunlugu cod da oynanabilirlik cok daha iyi durumda grafik motoru eski felan diyolar kütük meraklıları ama bende iyidir fifada aynı grafikler ve yapay zeka daha iyi ama vuruslar oynanabilirlik kötü nesini begeniyolar anlamıyorum cok yapmacık geliyo fifa bana peste agların havalanması bile bi baska pes fifadan daha iyi örnek kaleci ile karsı karısay kaldıgınızda plase yapabiliyosunuz kaleciyi yatırarak o bile bi baska ne edelim fifayı :D.

Crysis2
29-10-2011, 08:58   |  #8  
Crysis2 avatarı
OP Yıllanmış Üye
179 mesaj
Alıntı: okinkurt  
peste vuruslar kötümü haha :D:D fifa 2011 de vuruslar nası oynadınmı hiç aglar bile dandik oynuyo pes ayak içi vuruslarda felan fifadan 10 kat iyidir fifadaki vuruslar cok kötü özellikle 09-10 da rezaletti millette bi fifa merakı var ben bu olayı call of duty - battefield yarısına benzetiyorum bf da grafikler cok iyi oynanıs kötü vurus hissi karakterler ve silahların odunlugu cod da oynanabilirlik cok daha iyi durumda grafik motoru eski felan diyolar kütük meraklıları ama bende iyidir fifada aynı grafikler ve yapay zeka daha iyi ama vuruslar oynanabilirlik kötü nesini begeniyolar anlamıyorum cok yapmacık geliyo fifa bana peste agların havalanması bile bi baska pes fifadan daha iyi örnek kaleci ile karsı karısay kaldıgınızda plase yapabiliyosunuz kaleciyi yatırarak o bile bi baska ne edelim fifayı :D.
Bende Pesde Uzaktan şutlarda 15 tane atsam 3ü zor giriyo ama Fifa 12de Kaleyi Daha İyi Buluyo Daha Fazla Atıyorum :)

Son Düzenleme: Crysis2 ~ 29 Ekim 2011 09:00
okinkurt
29-10-2011, 12:50   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

ben fifa 2011 ik oynadıgımda muhammed zidanla orta sahadan gol attım gerci kaleci öndeydi :D peste belli yerlerden vurursan kaleyi tutmama sansı az :D pes 2008 de orda sahada topu sürerkene elim orta tusuna takıldıydı allah ne verdie bastım artık giden gitti diye taaaa gitti köseye takıldı :D:D cok tuaf gollerim var peste atmak istemeden attıgım :D:D haa peste sabriyi al 1-2 sut cek adam oyunda bile kötü vuruyor :d.

anl90
29-10-2011, 18:28   |  #10  
anl90 avatarı
Yıllanmış Üye
576 mesaj
Alıntı: okinkurt  
ben fifa 2011 ik oynadıgımda muhammed zidanla orta sahadan gol attım gerci kaleci öndeydi :D peste belli yerlerden vurursan kaleyi tutmama sansı az :D pes 2008 de orda sahada topu sürerkene elim orta tusuna takıldıydı allah ne verdie bastım artık giden gitti diye taaaa gitti köseye takıldı :D:D cok tuaf gollerim var peste atmak istemeden attıgım :D:D haa peste sabriyi al 1-2 sut cek adam oyunda bile kötü vuruyor :d.

Top Sarbi ye gelince serbest bırakın gitsin,atamıyor ben denedim :))