Arkadaşlar dikkat ederseniz hep MSN Messenger, hotmail, yahoo,
gmail gibi yabancı servisleri kullanıyoruz. Ondan sonra da türkler neden gelişemiyor, neden yabancılardan gerideyiz gibi şikayetlerde bulunuruz. Peki hiç düşündünüz mü neden Mynet Mesaj değil de MSN Messenger? Neden Mynet Mymail değilde Hotmail? Neden Mynet Mysite değilde Tripod? Neden yonlendir.com değilde cjb.net? Neden inndir.com değilde download.com.
MSN Messenger'i, hotmail'i hiç kullanmayındemiyorum. Ama çok da önemli olmayan işlerimiz de Mynet Mesaj (chat) kullanırsak Türk servislerininde gelişmesine katkıda bulunmuş oluruz. Biliyorum şimdi bir çok kişi bu programlar yeteri kadar gelişmiş değil diyecek ama biz kullanmazsak adamlar kullanılmayan bir programı neden geliştirsin. Dikkat ederseniz bir kaç gün önce Burada Google Talk tanıtıldı ve birkaç kişi burada destek olmak için google talk adresini verdi. Ama şimdiye kadar kimsenin Mynet Mesaj adresini verdiğini görmedim. Geliştirse bile yarım ağızla, özenmeyerek geliştirir.
Dikkat ederseniz chip forumlarının profil kısmında MSN Messenger adresi var, Yahoo Messenger adresi var, ICQ adresi var ama Mynet Mesaj adresi yok. Ben burada Chip'i suçlamıyorum. Chip neden arabirimine kullanılmayan bir programın simgesini koysunki.
Ben şimdi burdan Mynet Mesaj için adresimi veriyoum: mmt91@mynet.com . Herkesi bekliyorum...