ya kurdum bilgisayara google earth ama kullanamıyorum nasıl kullanılıyor bu program????
kml falan bişeyler varmış nedir bunlar????
ya kurdum bilgisayara google earth ama kullanamıyorum nasıl kullanılıyor bu program????
kml falan bişeyler varmış nedir bunlar????
aslında bu program belirli bir peridiyot ta zamanlarda uydu foto çekimlerini göaterme biçimi yani kuşbakışı olarak üç boyuta yakın göstermesi ancak çok kaliteli degil büyük yerleşim yerlerini ayrıntılı ama anadolu bölümlerinde sadece fiziksel olarak gösteriyor yani bana sorarsan hiç iyi degil
peki nasıl kullancam bilmiyorum. kurdum ama bişey yapamadım.
nasıl kullanılır bu program anlatır mısınız??
program açıldıgında dünyayı sana gösterecek
mausenin tekerlegi ile yaklaşıp uzaklaşıyorsun
eger bakmak istedigin yeri bir düzlem olarak görmek içinde mausenın sol klige basılı tutup mause konuma göre oynat anlayacaksım sag sol ilerleme için sag üst köşede oklar var onlara basarak kullanıyorsun
benersinceprogram açıldıgında dünyayı sana gösterecekben programı açınca dünya çıkmıyo sadece uzay ve yıldızlar görünürde bi gezegen bile yok sağ üst köşede oklar da görünmüyo bişeyi mi unuttum kurarken ya da bişey daha mı kurmam gerekiyo??? nerde bu dünyaaaaaa????
mausenin tekerlegi ile yaklaşıp uzaklaşıyorsun
eger bakmak istedigin yeri bir düzlem olarak görmek içinde mausenın sol klige basılı tutup mause konuma göre oynat anlayacaksım sag sol ilerleme için sag üst köşede oklar var onlara basarak kullanı
yok bişey unutmamış sındır şimdi mause ile sol tuşa basılı tutup 180 derece döndür yani araman lazım çıkacaktır gene olmadı www.indir.com dan indir
sol üstte search yazan bi yer var oraya herhangi bir il veya ülke ismi gir enter la dünya panoraması karsına cıkar..
yukarıda yazılanları da yaptım ama programda dünya çıkmıyo...
yok ya hala açılmıyo program, sorun nedir?
uff ya sorun kaspersky mış;
google earth programının internet erişimini kesmiş.
bağlantı kurulamadığı için dünya çıkmıyomuş şimdi fark ettim ve düzelttim.
google eart dünyanın her yerine tek tıkla imkanı sunar kardeş kısaca açıklamak gerekirse
vallaha bende sorunsuz çalışıyor ama////// ya ben sana internet lazım diyecektim ama dedim bu adam yazı yazıyorsa zaten nettedir diye ama kasber in yaptıgını tahmin edemedim neyse hatırlı olsun kullan