Dediğim gibi nedir bu TTnet'ten çektiğimiz?? Deli olucam.Sürekli internet kesintisi, Bi de arıyorsun diyolar ki hat yenileme çalışmaları var ya da sorununuzu çözücez. Yalanlardan bıktım.Sonunda süperonline'a geçicem.
Nedir bu TTnet'ten çektiğimiz?
İnternet kesntisi durumlarında modem arayüzüne girip modeme reset atarsanız sorun hallolur(ama yine de kesin hallolur demiyorum).Her dakika ttneti aramanıza gerek yok.Sorun yine çözülmezse ttnete başvurun.
ttnet alt yapısı dışında kendisine ait temiz bir alt yapıyı kullanan ve fiyatı makul olan firma varsa hiç bekleyin zaten geçin ona rahat edin değil mi? :)
Haftaya %99 sözleşmemin fes edilmesini talep edeceğim.Uğraşamam bu ttnet ile.Önce bi alt yapısını geliştirsin sonra internet satsın millete.Eğer bu forumu okuyan kişiler henüz internet almamışlarsa kesinlikle ttnet almasınlar.
Eğer imkanları varsa, bencede kesinlikle ttnet almasınlar.
Böyle kepazelik olamaz. Birde hızlı internet hizmeti veriyorlarmışşş.
Açık açık bizimle dalga geçiyo adamlar kapmanya falan diyerek.
Her kampanyada yediğimiz kazık artıyo.
Bazen öyle anlar oluyo ki sayfa 60 saniyede falan açılıyo heralde.
Birde yurt dışındaki sitelere girişlerde sürekli problem olmakta.
TTNET hangi cesaretle bu millet ile dalga geçiyo sinirlenmemek elde değil. Gördüğüm kadarıyla herkez şikayetçi ve yaşadığı şehirde ttnete alternatif internet hizmetlerinin gelmesini bekliyolar, ttnetten kurtulmak için.
İnternet kesintisinin ttnet ile alakası yok
Çözüm için bağlantı kablonuzu değişin hani şu telefon kablosu varya onu işte bağlantıları sağlam ve iyi yapın başka bir bağlantı yeri varsa kablonun nemlenmemesi için bantla kapatın sorununuz çözülür
Arıza oldukça hep aynı bahane. "Yenileme çalışmaları var. Kazıyoruz." 10 yıl öncede kazıyorlardı gecen hafta aradık hala kazıyorlar. Kaza kaza memleketin altına üstüne getirdiler hala kazıyorlar aslında kazma filan bahane bizi kazıklıyorlar.
Arıza oldukça hep aynı bahane. "Yenileme çalışmaları var. Kazıyoruz." 10 yıl öncede kazıyorlardı gecen hafta aradık hala kazıyorlar. Kaza kaza memleketin altına üstüne getirdiler hala kazıyorlar aslında kazma filan bahane bizi kazıklıyorlar.Biraz önce yazdığım çözümü denerseeniz sorununuz büyük bir ihtimal yüzde 90 çözülür
geçen ay btk aradım. 2011 başında telefonsuz internet hizmeti verilecek. tabi kesin değil devlet baskı yapmazsa türk telekoma daha fazla ek süre isterler, işi yokuşa sürmek için, umud olmasa hayat sıkıcı olur. 15 aralıkta sözleşmem doluyor. telefonuda internetide iptal edecem. 45 internet artı 17 lira sabit telefon üçreti 62 lira dayanılmıyor bu fiyatlara beklemeye geçecem.telefonsuz internet gelinceye kadar.
Arkadaşlar kopmalar tamamen aslında sizinle alakalı... bende ttnetten şikayetçiyim sakın yanlış anlamayın ama kablolardan modeminizde siplinter dan kaynaklanan sorunlardan internet kopar yada binanızın sizin daireye gelene kadarki bi kabloda sorun vardır.. yada 8mb int ise müşteri hizmetlerini arayıp benim 8mb te int kopuyor alabileceğim en iyi hızı test edip bana gönderebilirmisiniz (ama 1mb de olmasını istemiyorumm) diye wurgulayın sorunlar halloluyor teset ediyolar 4mb de sabitliyolar hızı kopmalar kesiliyo çünkü alt yapı ezik kıl gibi kablolar 8mb kaldırmıyo gelelim ttnetin EZİKLİĞİNE siz nekadar çok firma değiştirirseniz okadar zararınıza çünkü türkiyede sadece 1 tane internet dağıtıcı şirket var oda türk telekom diğer firmalarda onun alt yapısını kullanarak size bişeyler satmaya çalışıyolar süperonline fiber olayı ise ttnetten aldığı interneti kendi serverlarında hızlandırarak biraz makyaj yaparak size satmaya çalışıyo fiberdede deli gibi kopmalar oluyo şikayet var gibi sitelere girin süperonline ile ilgili şikayetlere bakın bi isterseniz YANİ işin özü ttnet kazık net ama gene ondan başka nette yalannet oluyor hadi iyi akşamlar :)
superonline diyip duruyorsunuz da gelmiyor işte bi türlü o da. geçen sitesine baktım. fiber net fatih, beşiktaş gibi semtlerde var diye yazmışlar aradım hemen baglatayım diye müşteri hizmetlerini yok diyor öyle bişey. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. o zaman oraya ne diye yazıyorsunuz. zeytinburnu bilmem ne sitesinde var sadece diyor. oldu oraya taşınayım lütfederseniz !
Demekki suç ttnet te değil sizdeymiş
Ben ttnet i çok seviyorum 8mps 49tl i kulanıom 15gb i geçince hızımda düşmüyor yani 1MPS FİYATINA 8MPS hizmeti veriyor ttnet daha ne istiyorsunuz
Bilader, hepiniz çeşitli olasılıklardan bahsediyorsunuz ve kendinizce çok haklısınız.. Hem olasılıkları konuşuyorsunuz hemde doğruluğunu sürdürüyorsunuz... internet kesilmesinin bir çok olaslıkları var. Hiç biriniz emin değilsiniz, kimse de şundan diyemez fakat ben şu kadarını söyleyeyim; kesintilerden bende çok çektim ama ilk 6 ay kadar falan oldu sonrasında düzeldi.
aynen tarif ettiğiniz gibi, net bi anda durup dururken, 100 - 128kbps e kadar düşüyordu. Yani bir dosya 1024Kbps(1 Mbit) internetim ile, yaklaşık 107-108 kb/sn hızla iniyorken bi anda 11-13 kb/sn ile inmeye başlıyordu. Sayfaların açılması 1dk kadar uzun sürebiliyordu.
Tabi ben delleniyorum. Ve böyle oldukça da TTnet i aynen arkadaş gibi tüfekle basıp vurasım geliyordu, acaip nefret ettirdi beni zamanında.. Bir de arıyorum Müşteri hizmetlerini, salak salak sorular, aptal saptal denetmeler..
sonuç: faydası yok..
Ulen adamlara kabahat buluyorsun dedim kendimce bi eksikliğimin olduğunu düşünüp gerekli donanımları, hatları değiştirdim. Ama eminim benim ne pc imde ne de tesisatım da bir problem yok.. Sonuç yine hüsran..
En son, artık boğazıma kadar geldi.. ttnet.com.tr ye bir şikayet maili attım.. Hiç küfür ve hakaret kullanmadım :) ama öyle şeyler yazdım ki, beni cepten aradılar, özel olarak, bir problem olduğunu izmir hatlarında bir kazı çalışmasına bağlı olduğunu ve bunun hemen düzeltileceğini söyledi... Zorlarına gitmiş olsa gerek ki, " Beyefendi tamam biz Türkiyedeki tek internet sağlayıcısı değiliz ama en azından sorunlarınızı ttnet yetkili şubesine bir bildirseydiniz" dedi :D
ben tabi aynı kızgınlıklara devam, "böyle iş mi olur kardeşim, böylemidir, bu mudur" falan...
sonrasında 2-3 sefer daha yaşadım.. 1,5 senedir bir daha tık yok... şimdilik sorun yok..