Arkadaşlar oyunda zamana karşı olan görevlerde hep kestirmeleri kullandığım ve hemen hemen hiç hız kesmediğim halde istenilen zamanda ulaşamıyorum.Oyunda diğer yarışları çok rahat yaparken,bu zamana karşı çok zorlanıyor.Bazı yollarda hiç gaz kesmiyorum neredeyse ama 1-2 saniye ile kaybediyorum.Acaba diğer yollarda yarışıp,o bölümler için daha hızlı araçlar mı kazanmalıyım ?
Need For Speed Hot Pursit Yardım ?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
536 mesaj
bence trainer kullan o dediğinden o kadar nefret ettim ki sadece yarışçı bölümünü bitirdim polisleri salladım :@
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj
Trainer olmadan da halledebilirsin. Önemli olan kestirmeler değil. Arabayı iyi kullanman. Çarpmaman ve seyrek olarak şerit değiştirmelisin. Ayrıca ters şeritten gidersen Nitro daha hızlı dolar. Zaman görevlerinin bazıları zor. Ama Metal ve Altın madalya ile bitirirsem zamanları iyi olur. Zaten yarışlarda ve polis görevlerini halledersin.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
valal dostum oyunnu oynamadım ama daha önceki bi kacını oynadım hiç gaz kesmiyip gidipte gene gecemiyosan araba yüzündendir oyunu hiç bilmiyorum ama yeni araba topla oyun ilerledikce arabalar zayıflar bence arabadandır