Bu oyunu almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım ? Oynayanların yorumu neler ? İnternette videolardan falan baktım hoşuma gitti de oyun.
http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol ... runno=0000000348995 Bu fiyatada bulmuşken kaçırmak istemedim pek.
Bu oyunu almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım ? Oynayanların yorumu neler ? İnternette videolardan falan baktım hoşuma gitti de oyun.
http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol ... runno=0000000348995 Bu fiyatada bulmuşken kaçırmak istemedim pek.
Ben Bu Oyunu Indırdım Torrentle :d Türkçe Yması Yok Oyunun Oyuzden Oynamadım
Valla ben oynadım süper oyun gerçi bir kaç bölümde polisler fazlalaşsada ayar oldum resmen yinede güzel oyun :D
Polisler fazlalaşıyorsa bana göre tam severim onlardan kaçmayı.
İngilizce olmasıda sorun değil benim için İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyorum paragraph ve essay yazarken işime yarar tam tersine, oradaki kelimelerden olaylardan yazı çıkartmamı sağlar. :)
Polisler fazlalaşıyorsa bana göre tam severim onlardan kaçmayı.O zaman tam sana göre bi oyunİngilizce olmasıda sorun değil benim için İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyorum paragraph ve essay yazarken işime yarar tam tersine, oradaki kelimelerden olaylardan yazı çıkartmamı sağlar. :)
Ben şahsen polislerin arabalarının lastiklerini patlatıyom kapan atarak havadan takip eden helikopteride indiriyom
BMW var oyunda hastasıyım :)))))
Oyunda araba fizikleri çok iyi, çevre detayları biraz kötü , araç hasarıda iyi değil orta dereceli bir oyun ama ben Nfs The Run'u oynamanızı tavsiye ederim.Özelliklede karlı pistte giderken çığnın bir anda düşmesi çok güzel aksiyon dolu bir oyun Nfs severlerin kaçırmayacağı bir oyun.Şiddetle tavsiye ederim.
Oyun muhteşemdi bende torrent den indirmiştim. Online nasıldır bilmiyorum ama Single Player modu harikaydı :D
@kesko 'nun dediği gibi polisler fazlalaşınca fena ayar oluyordum ama çok iyi bir oyundu. Hatta 70KM'lik yol bile vardı. Bir ara tekrar oynayayım :D
Oyun muhteşemdi bende torrent den indirmiştim. Online nasıldır bilmiyorum ama Single Player modu harikaydı :DBitirince kaldırmıştım bende kuracam bi daha
@kesko 'nun dediği gibi polisler fazlalaşınca fena ayar oluyordum ama çok iyi bir oyundu. Hatta 70KM'lik yol bile vardı. Bir ara tekrar oynayayım :
Bu arada bende torrent'ten çektim xD
Need for Speed: The Run Oynuyorum Yok Bolebı Oyun Super Bişe
Need for Speed: The Run Oynuyorum Yok Bolebı Oyun Super BişeKatılıyorum.Oyun tam bir aksiyon başlıbaşına.Ben bir solukta bitirmiştim.Bu oyunun grafikleri bana göre çok iyi.Özellikle ormanda geçen kovalamacadaki renk uyumu muhteşem.Karlı yollardaki sahnelerde şahane.Arkadaşın (almayı?) düşündüğü Hot pursuite 10 basar.Hot pursuit orta düzey bir yarış oyunu.Belli bir seviyeden sonra da tekdüze oluyor.Otomobillerin bazıları istenilen performansı veremiyor.Aston Martin ve Porsche çok zayıf kalmışlar.Hot pursuit bir Most Wanted asla olamaz,fakat piyasadaki bolca saçma yarış oyununun olduğu şu zamanlarda orta seviyede ve oynanabilir bir oyun.Bir de klavye ile oynarsanız çok zorluyor,kontroller zor,mutlaka gameped yada direksiyonla oynanmalı...
http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-g31m-s2l/ ekran kartım war. aşağıya slotları yazım.
GTX 550 Ti Ekran kartı uyarmı yada XFX
HD6790 ÇIFT FAN GDDR5 ekran kartı. uyarmı acaba ?? 400w güç kaynagım war. 6 pinlik çıkışlar yok ama gtx 550 ti 6 pinlik'e donusturucu kablo veriyo . hd 6790 bu donusturucuden verıyormu ? ve hd6790 a 2 adet 6 pinlik lazım. .s güç kaynagım hd6790 a yeterlimidir?
Genişleme Yuvaları
ANAKARTIMIN ÖZELLİKLERİ :
Öneren, önermeyen herkese teşekkürlerimi sunarım. D&R'dan aldım ve oldukça sevdim. Çocukluğumda oynadığım NfS 3'ün tadını fazlasıyla verdi bana.