böyle hata veryior ama ...
orda da yazdım bende directx kasım ayı güncelleşmesi yüklü ayrıca...
bende fifa 2008
pes 2008 çalışıyor ama
yine fifa 2007 ve fifa 2006 düya kupasıda çalışmıyor...
başlat / çalıştırdan/dxdiag yaptım ama directx sorun bulamadı lütfen yardın edin ilk defa böyle sorunla karşılışıyorum ben....
need for speed most wanted (dirext hatası veriyor)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.DırectX9 Agustos surumunu nıye yuklemıyorsun.
zaten o yüklüydü açmayaınca onu yükledim borga-x
o zaman fifa 07 de Dırect surumu varsa onu yuklemeyı denermısın
yaptım ilk mesajda resmini koydum
DX 9.0c yüklü olması lazım diyor anladığım kadarıyla SENDEKİ sürüm bu mu?Tekrar indir veya CD den yükle öyle değilse
XxXDaRKoXxXDX 9.0c yüklü olması lazım diyor anladığım kadarıyla SENDEKİ sürüm bu mu?Tekrar indir veya CD den yükle öyle değevet değilse devamını geitrilerim çünükü hata hala aynı kuzum
hımm sistemin yetiyor da kem küm...
Ekran katının en güncel sürümünü indir bir de
bende de bu hatayı verio...yardım edebilir misiniz yoksa kafayı yicem...:(
yaw kusura bakmayın resim çıkmadı anlatıim ben en iisi bende normalde hiç bi sorun yok yüklüo ancak %92 de duruo bi tane araba var A3 onu yüklemio dosyasında hata verio o nasıl olcak ya cd den mi kaynaklanıo acaba_?:((
http://img80.imageshack.us/img80/9858/nsfmostwantedhataad3.jpg
heh resmide koydum işte bi bakarsanız sevinirm...
arkadaslar CARS / A3 / VINYLS.BIN bunu nerden indirebilirm_???????????? link atabilir misniz bana please...
@hmeTTarkadaslar CARS / A3 / VINYLS.BIN bunu nerden indirebilirm_???????????? link atabilir misniz bana please...Bu Galiba Cd'den Kaynaklanıyor Bende Nfs'nin Bir Versyonunu Yüklerken Bunun Gibi Şeyler Olduydu...Directx Sorununa Gelince
Directx dosyalarından kurtulun(Directx happy unisnstall'a)Sonra Ekran kartı driverını kaldırın(tekrar yüklediğimizde çakışmaması için)Sonra Driverı tekrar yükleyin Directx Driverla birlikte sisteminize kurulacaktır.(kurulmazsa elle kurun)
Not:Directx'i sakın elle kaldırmayın(dosyalarını silmeyin)sisteminizde ciddi sorunlar yaratabilrir.Son Düzenleme: cakirler67 ~ 09 Ocak 2009 21:03
arkadaşlar bende most wanted var yükledim ama açılmıyor.şu hatayı veriyor.Please insert yhe correct CD-ROM.select ok and restart application.bi yardım edin.sürüm VİSTA
most wantedi neyle açıyorsun virtual cd hide yüklü mü