Hiç sanmam kardeş.Bende P4 2 gb ram ve 1 gb ekran kartı varken oyun acayip kasıyodu.hem de en düşük ayarlarda.2 sefer kurup kaldırdım.Zaten bana kalırsa oynanıcak bi oyunda değil.Hep aynı hikayeler.Kurmaya değmez.
Need For Speed Undercover Sistem Gereksinimleri
ben oyunu kurdum oyun yarım ekran ve karanlık ekran kartım 128 mb ondan olabilir mi acaba... bu sorunu çözebilir miyim
arkadaşlar daha düşük ekran kartı ve işlemcilerdede çalışır ama oyunu gerçek performans ve kalitede oynayamazsınız
benim bu resimlerle iştahım kabardı acıkcası ekran kartını bırakın 4 cekirdekli işlemci bile yetmez:D
kardeş bende atı hd3450 ekran kartı war ne yani çalıştırmazmı
Bu oyunun oynayıp neyapcaksınız ki?? Tamm zevkler ve renler... ama gözünüzü seveyim son birkaç oyundur aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze sürüyorlar. Anlamıyorum hala, garip garip zaman yavaşlatma özelllikleri filan koyuyolar. Ayrıca polisleri atlatma durumu da tam ama tam olarak atari salonlarını hatırlatıyor. YAzıklar olsun EA games'e. Bırakın oynamayı, oyunu izlediğime değmedi. Tam bir hayal kırıklığı.(Üstelik eski yarış oyunlarının bazılarındaki SÜRÜŞ KEYFİ nin 10da birini bile veremiyolar artık. Takmışlar kafayı efeklere grafiklere...Napıyım güzel görüntüyü arabayı sürmek zaevk vermiyosa...)
Benimde nvidia 6600 ama ben çalıştırırım :)
nfs hayranı olarak son sürüm oyunlarından gercekciliği ve o zevkı alamıyorum undercover yetersi bencee
benim ekran kartım "geforce 8400m gs" 128mb:S kaldırır mı ??
ya bnim ekran kartım ati redeon x1300 serisi işletim sistemi vista sistem intel pentium dual coure 1.60 ghz 1,60 ghz undercover oynaren donma meynada geliyor acaba neden ya oyunu kaldırıyo pc bilen warsa yardım etsin
benm sstem,
pentium D 3.2 ghz
xp home
1 gb ram
dirextX 9c
15 gb boş alan
ATI X550
var ve oyunu açmıo.Komut istemcisi penceresi çıkıo.Sonra kapanıo.
AdRaMiTiaynen arkadaşın dediği gibi bendede çatır çatır çalıştı.bide benm sistem şöyleki:2gb ram-512mb ayrılmış 1024 mb paylaşılı ati radeon 3450 ekran kartı-intel pentium dual core inside işlemci...yalnız ben oyunu bir saati geçik oynamaya başlayınca oyunda her bikaç dakikada bir donma yaratıyordu..:D Geçen yükledim Çatır,Çatır çalışıyor
ben bu oyunu bitirmek üzereydim fakat bilgisayara format gerektiği için formatladım oyunda gitti..aman neyse önemli değil başka oyuna başlacağım ben zaten bide çıkınca shift alır onu oynarım belki.
Need For Speed bu oyunlarla oynanmaz artık.En son oyunu vardır Shift'ti yanlış hatırlamıyorsam trailer'ını izlemiştim de baya hoşuma gitmişti.Ama undercover beş para etmez.
bende listede olmayan 256 mblik ekran kartı var ama bu oyunu rahat oynuyorum.
BENDE AMD ATHLON X2 7850 VAR 2.8 GHZ 2 GB KİNGSTON RAM XP SP3 İLETİM SİSTEMİ VE RADEON HD 4770 VAR. DETAYLARI NE KADAR İYİ YAPABİLİRİM SİZCE ??
benimki kaldırır....
İntel Quad 8400
ATİ HD4650
4 GB
HDD yer de var :D
arkadaşlar ben yeni bi ekran kartı aldım kutusunda atı hd 3450 512 mb ddr2 1 gb hyper memory yazıyo merak ettiğim ekran kartı kaçlık 512 mb sa 1 gb hyper memory ne oluyo yardım
bide need for speed undercover i rahat oynayabilirmiyim
şu sistem normal detayda oynatırmı bu oyunu NOT:laptop sitemidir(sony viao VGN-SR29VN)
ati mobilty radeon HD 3470 4gb ram 2.40 intel centrino 2 320 gb hdd
oynanır. ya arkadaşlar bu oyun güzel mi ben almak istiyorum da?
güzel tabi ben bir cafeye gidip 3 ytlye yaptırcam şimdi :)
slm arkdaslar bende asus x58L laptop var
intel core 2 duo T5850 2.16 Ghz işlemci
2 GB ram
Grafik Arabirimi
Intel® GMA X3100 Gfx (GM965/GL960)
undercover yada shifti oynayabilirmiyim ekran kafamı karıştırıyo ekrankartı byok paylaşımlı mı ne oluymuş ondan yardımcı olursanız sevinirim tşkkrler