Electronic Arts Need for Speed Underground 2den sonra serinin diğer oyunlarında o modifiye zevki,o yarış zevki motor sesleri vs. veremedi ? Bence veremedi .
Need For Speed Underground 2
- 1
- 2
Yok abi ya o neonlar olsun o V kapılar(gerçi oyundayken açılmıyordu yanlış hatırlamıyorsam)fantazi uçmalar en çok da o drag yarışlarında kafa kafaya çarpmaları seviyordum bir keresinde havaya 50 100 metre uçmuştum ya ne bileyim çocukluğumdan beri yer edinmiş o ondan başkası güzel gelmiyor bana
Açıkçası en son nfs undercover oynadım o da arkadaşta :) pek takip edemiyorum açıkçası bi bakiyim :)
Şimdi inceledim güzel olcak büyük ihtimal araba olarak ford shelby ford mustang güzel
ayriyetten BMW hastasıyımdır Bmw E92 M3 GTS ve Bmw M3 E30 Sport Evulution a Gerçekten Bayıldım
belki moswanted olabilir onda da tampon filan değişiyor ama modifiye yok keşke undergurend 2 yi yenileselerdde yeni grafiklerde çıksa aynı oyun
GTA tarzı derken ? adam arabadan inip adam falanmı dövcek şaka bir yana hakkaten nasıl olcak ?
belki moswanted olabilir onda da tampon filan değişiyor ama modifiye yok keşke undergurend 2 yi yenileselerdde yeni grafiklerde çıksa aynıSana %100 katılıyorum arkadaşım bnmde ifade etmeye çalıştığım fakat ifade edemediğim şey buydu keşke underground 3 çıksa grafikler falan mükemmel bir şekilde süper olur
Gta tarzı olursa bnce fena olmaz ama İLLEDE Underground 3 Underground 3
Need for speed ilk defa oyuncuyu arabadan indirip polis dövdürecek bakalım demekki hikaye modunu yüksek derecede kullanacak hot pursuit bimiyorum ama hikayeli bir need for speed çok müthiş bence
Şıklar neye göre evet hayır :D
Kafam karıştı.
Electronic Arts Need for Speed Underground 2den sonra serinin diğer oyunlarında o modifiye zevki,o yarış zevki motor sesleri vs. veremedi diyorsan evet dicen yok ben yeni serilerden memnunum diyorsan hayır dicen
http://www.youtube.com/watch?v=4HvT5SJzS3w&feature=relmfu
bi kaç sorum var
1-bu arkadaş tarzan mı oradan oraya atlıyor
2-araba yarışı için ateş mi edilir (belki başka bir olay vardır bilemiyorum)
3-bu araba kurşun geçirmez olabilir fakat biraz etkilenmesi gerekir de mi
son olarak tünelin altından helikopter nasıl ateş ediyor
onun dışında sanki hot pursuit ile most wanted birleştrilmiş gibi
bir de sonunda fark ettim polis arabası kurşun geçirmez ise tekme darbesiyle nasıl kırılıyor
http://www.youtube.com/watch?v=4HvT5SJzS3w&feature=relmfuTarzan konusunda haklısın acayip saçma adamın şimdi bacakları alçıda olması lazımdı
bi kaç sorum var
1-bu arkadaş tarzan mı oradan oraya atlıyor
2-araba yarışı için ateş mi edilir (belki başka bir olay vardır bilemiyorum)
3-bu araba kurşun geçirmez olabilir fakat biraz etkilenmesi gerekir de mi
son olarak tünelin altından helikopter nasıl ateş ediyoronun dışında sanki hot pursuit ile most wanted birleştrilmiş
Araba kurşun geçirmez ise (bi kaç cm kalınlığında çelik tabaka koyuyorlar yanlış hatırlamıyorsam) kesinlikle insan gücüyle bükülemez kısacası çok fantazi olmuş
O-NFS nin altın çağı idi Herkez internet kafede onu oynuyodu
- 1
- 2