arkadaşlar youtubeden bi kaç şey izledin mi kotaya geçiyormuş upload olarakta degil dowload olarak ben araştırdım fazla şey bulamadım kimi diyor indir izle ikiside aynı kimi diyo indirme bunlar neysede bu kotaya neler geçiyor video gibi resim gibi bilen varmı ??
neler kotaya geçer
Youtube'dan izlediklerin,girdiğin sitelerdeki resimler, yazılar, indirdiklerin, kısaca internetteyken gördüğün ve duyduğun her şey kotaya dahil olur..
Cem in dedikleriyle tamamiyle katılıyorum.bir videoyu izlemek ile bilgisayara kayıt etmek arasında çok az fark vardır,o yüzden ben indirmekten yanayım.bildiğim kadarıyla sadece resimleri kaydetmek kota götürmüyor.
anladım ınternet explorer açar açmaz kota da açılıyo :=)
Evet resimleri kaydetmek kota götürmüuor çünkü sitelerde gördüğünüz resimleri siz aslında kendi bilgisayarınızın tempory internet files klasöründen görüyorsunuz.Önce oraya yükleniyor sonra siz ordan masaüstüne kayıt ediyorsunuz yani bi klaösrden başka klasöre.İnternette izlediğiniz video açtığınız resim okuduğunuz yazı msn açıldığınd agelen kişi listesi msnden alınan dosyalar göz kırpmaları hatta saatin yanından msnyi çağırdığınızda bile bikaç byte kota gidiyor kendim test ettim.
evet orayı bende biliyom disk temizleden hepsni görebiliyom en ufak smile ifadeleri gbile alıyor wallah helal olsun
gökhan19Evet resimleri kaydetmek kota götürmüuor çünkü sitelerde gördüğünüz resimleri siz aslında kendi bilgisayarınızın tempory internet files klasöründen görüyorsunuz.Önce oraya yükleniyor sonra siz ordan masaüstüne kayıt ediyorsunuz yani bi klaösrden başka klasöre.İnternette izlediğiniz video açtığınız resim okuduğunuz yazı msn açıldığınd agelen kişi listesi msnden alınan dosyalar göz kırpmaları hatta saatin yanından msnyi çağırdığınızda bile bikaç byte kota gidiyor kendim test ettim.Kota gitmiyor demeyelim de, sitenin açılışından sonra fazladan kota gitmiyor diyelim.Çünkü site açılışında kota gitmesi lazım ki Temporary Internet Files klasörüne dosyalar kopyalansın.
Arkadaslar kotadan bahsedildigini gorunce hemen sorayim dedim.Acaba ayni internet baglantisini kullanan bilgisayarlarin her birinin ayri ayri o ay icerisinde kac MB indirdiklerini ogrenmemiz mumkun mu?Toplamini degil,onu zaten ogrenebiliyorum.Cevap verirseniz cok sevinecem