Neobux,Web'ten para kazanma sanatı,RESİMLİ ANLATIM

wanted61
01-01-2011, 12:46   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj

Sevgili arkadaşlar çoğunuz duymuştur PTC sitelerini, yanihergün hesabınızda çıkan reklamlara tıklarsınız ve bu reklamlardan parakazanırsınız. Ben bu siteler içerisinde en güvenilir,en çok üyeye sahip veanında ödeme yapan sitelerden biri olan NEOBUX dan bahsedeceğim...

Siteye üye olduğunuzda Standart Üye olarak başlıyorsunuz.Günde en az 4 reklam kesin, eğer takip ederseniz 7-8 falan buluyor. Standartüye olduğunuz için reklam başına 1 cent kazanıyorsunuz. Ben standart üyeyim vezamanım oldukça siteyi takip ettiğim için ortalama günlük 10 cent kazanıyorum.Şimdi diyorsunuz ki, günde 10 cent le ayda 300 cent eder yani 3 dolar bununiçin uğraşılır mı??

İşte olay burada başlıyor. Ekstradan 2 şekilde daha parakazanıyorsunuz tanıdıklarını bu siteye davet edip, sizin alt üyenizyapıyorsunuz, yani 10 arkadaşınız sizin alt üyeniz olsa bunların toplamtıklaması minimum:

4x1x10=40 cent

Eğer Standart üye iseniz bu paranın yarısı kadarı hesabınızaekleniyor. Yani 20 cent ayda 600 cent eder yani arkadaşlarınızla irliktekazancınız yaklaşık 10 doları buldu...

İkinci yöntem ise siteden alt üye kiralıyorsunuz. Yanisonuçta herkesin çevresi bellidir. Etrafınızdaki arkadaşlarınız bittikten sonrane yapacaksınız?
Olay şu 22 cent karşılığı 1 ay süre ile 1 alt üye kiralıyorsunuz.Yani 1 ayda 10 dolar kazandınız diyelim, bununla yaklaşık 45 alt üyekiralarsınız,10 tane de arkadaşınız vardı eder 55 alt üye:

55x4x30=6600 cent yarısını aldığınızdan (Standart üyeolduğunuzdan, ayrıca Golden üyelik de var Golden olursanız altüyelerin tıklamasının tamamını alıyorsunuz, üstelik günlük reklam sayınız da 2katına çıkıyor)

3300 cent=33 dolar evet arkadaşlar 2 ay sonucu, aylık 33dolar eder, tabii ki bu bir kaba hesap düşüşler ve yükselişler olabilir.

Kazandığınız parayı (minimum değer 2$) ise tüm dünyadakullanılan ve bilinen Paypal'a aktarıyorsunuz ve oradan kendi hesabınıza havaleediyorsunuz. Sakın paniğe kapılmayın paypalda hesap açmak çok kolayPAYPALüzerinden hesap hemenaçabilirsiniz...

GELELİM ÜYELİĞE:

Link buTIKLAYIN

Aşağıda ki resme de tıklayarak siteye direkyönlenebilirsiniz :

Linke tıkladıktan sonra şu şekilde bir sayfa açılıyor:

Çıkan ekranda:

EMail hesabınıza doğrulama kodu gönderildi."Gereksiz" kutusuna gelmiş olabilir. O kodu açılan ekranda yerineyapıştırın:

Vee. Üyelik işlemi bitti:

Giriş yapıyoruz:

Reklamlarımız gelmiş ;D ;D

Reklama tıkladıktan sonra üzerinde açığa çıkan küçük resmetıklıyoruz ve reklam yeni sayfada açılıyor:

Açılan sayfada sol üst alanda küçük bir bar dolmaya başlıyordolmasını bekliyoruz:

Bar dolunca hesabımıza paranın eklendiği beliriyor 

İşte bu şekilde bütün reklamlara tek tek tıklıyoruz. Olay bukadar arkadaşlar tüm sorularınızı buradan ve siteye üye olduktan sonra siteninTürkçe forumundan sorabilirsiniz. BOL KAZANÇLAR...