NEONODE N2 kullanan arkadaşlar

Ryc32
11-05-2009, 12:47   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
141 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2008

NEONODE N2 marka telefonu almayı düşünüyorum ancak telefonu inceleme fırsatı bulamadım daha doğrusu elime alıp inceleyemedim mecburi netten sipariş verecem kullanan bir arkadaş varsa fikirlerini paylaşırsa sevinirim. batarya, mesajlaşmak ve kullanım rahatlığı benim için önemli olan konular tabiki görünümde önemli ama zaten bu telefonun görünümünden dolayı sipariş vermek istiyorum, fiyatıda uygun  ...


fsadak
12-05-2009, 21:11   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006

Telefonu ereyon.com dan aldım ve bugün elime geçti. Öncelikle satın aldığım site çok başarılı. 1 günde bana ulaştırdılar. Hepsiburada.com süper hızlı gönderi demesine rağmen stokta olmadığını ve 3 günden önce kargoya veremeyeceklerini bildirince işlemi iptal ettim. Tabi anneler günü sürprizide suya düştü...

Gelelim telefona;
Öncelikle çok küçük ve kibar bir telefon. Kullanımı oldukca rahat. Arka planda Windows CE çalışıyor ve işletim sistemi hafıza kartına yüklü. Yani kart olmadan cihaz çalışmıyor. Kartı değiştirmek isterseniz ya sitesinden yazılımını indirip yükleyeceksiniz yada eski karttan kopyalayacaksiniz.

Bazı sitelerde kendine özgü ekran dokunma yönteminin zorluğundan bahsedilmiş ama ben kullanımını gayet rahat buldum. Şu anda tek hoşlanmadığım yanı alarmının hergün yeniden kurulması gerektiği. Bunun dışında harika bir telefon. Eşim için aldığımdan özellikle bir bayan için çok da şık bir görüntüsü var. Daha şimdiden gören birkaç arkadaşı alıp hayranlıkla incelediler. :))

Telefon son sürümden bir önceki yazılımla geliyor ve bu yazılımda Türkçe T9 yok. www.neonode.com adresinden yeni yazılımı yüklemenizi tavsiye ederim. PC ile senkronizasyonu Microsoft'un Activesync yazılım ile yapıyor. USB bellek olarak kullanmak isterseniz mutlaka telefonu kapatıp öyle PC'ye bağlamak gerekiyor.

Aklıma başka birşey şimdilik gelmiyor. Eğer merak ettiğiniz konular olursa memnumiyetle yanıtlayabilirim...

Son Düzenleme: fsadak ~ 12 Mayıs 2009 21:22