NeoPaint [09.05.2011]

CHIP Online
09-05-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

NeoPaint, tam donanımlı, güçlü ve öğrenmesi kolay bir sanatçı stüdyosudur. NeoPaint ile ev ve iş kullanıcıları kolaylıkla fotoğraflarını düzenleyebilir, sunumlarda veya internet üzerinde kullanmak amacıyla muhteşem görünen grafikler oluşturabilirler. Yazılım, yeni başlayanlar için yeterince kolaydır, aynı zamanda gelişmiş özelliklere de sahiptir.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum

NeoPaint, tam donanımlı, güçlü ve öğrenmesi kolay bir sanatçı stüdyosudur. NeoPaint ile ev ve iş kullanıcıları kolaylıkla fotoğraflarını düzenleyebilir, sunumlarda veya internet üzerinde kullanmak amacıyla muhteşem görünen grafikler oluşturabilirler. Yazılım, yeni başlayanlar için yeterince kolaydır, aynı zamanda gelişmiş özelliklere de sahiptir.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online ForumBirçok boyama ve fotoğraf düzenleme aracına, doğal medya ve özel fırçalara, 2D/3D şekillere, yumuşatma, keskinleştirme, kırmızı göz, özel efektler, maskeleme, yüzeyler, renk ayırma, damga, çok seviyeli geri alma, cetvel, ızgara, gradyan, resim göz atıcısı, ekran yakalama ve daha fazla özelliğe sahiptir.

Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: NeoPaint

cey_cey
09-05-2011, 15:10   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
181 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2008

Selamlar arkadaşlar.

Program hoş özellikleri olan basit işlemler için kullanabileceğimiz bir yapıda. Daha geliştirilebilir ama şimdilik bu kadarla idare edeceğiz.

Arkadaşlar burada çıkan programları kendi amatör sitemde tekrar veriyorum. Kaçıran arkadaşlar oradan full olarak indirebilirler.


Herkese mutlu günler dilerim