Oyun tutkunu olup da Undying'i bilmeyen yoktur. Tabi bir de Nosferatu var. Bu iki oyunu yeri bambaşkadır. Peki şimdi oynadığımız müthiş grafikli oyunlar neden bu iki oyunun yerini tutamıyor? Gerçi fps ve survival horror karışımı oyunlara verilebilecek örnekler de çok değil.
Yine de bu oyun deryasında rakip göremiyorum Undying ve Nosferatu'ya. Senaryo da mı sorun? Teknolojinin sunduğu imkanlar yaratıcılığı mı köreltti?Yada böyle oyunlar var da ben mi bilmiyorum? Siz ne düşünüyosunuz arkadaşlar?
Nerde o eski oyunlar...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Survival Horror ve FPS çok sevdiğim türlerin başında geliyor. Nosferatu'yu hala arşivimde saklıyorum. Gerçekten güzel bir oyundu.
FEAR'ı çok etkileyici bulduğumu söylemeliyim. Büyük bir heyecan ve keyifle oynadım.
Yine aynı Monolith ekibinin 'Condemned:Criminal Origins'in yakında çıkacak olan oyununun (gerilim türünde)demosunu oynuyorum. Mutlaka demosunu oyna.
Yine 'Call of Cthulhu'yu oynuyorum. Nefis bir korku-gerilim oyunu. Kaçırılmayacak bir oyun.
Ek olarak : The Suffering
The Suffering:TTB
Bu oyunları MUTLAKA oynamalısınız.
"Nerede o eski oyunlar" diyecek kadar, yeni oyunların kötü olduğunu düşünmüyorum..
Ayrıca eski oyunların devam serilerindeki gelişmeyi ve artırılan keyfi de katınca tezin çürüyor ve senin yakınman da boşa çıkıyor..
CU_GS7"Nerede o eski oyunlar" diyecek kadar, yeni oyunların kötü olduğunu düşünmüyorum..Evet katılıyorum yeni oyunlarda gayet saglam ve güzel gelmeye devam ediyor.Ayrıca eski oyunların devam serilerindeki gelişmeyi ve artırılan keyfi de katınca tezin çürüyor ve senin yakınman da boşa çıkıyor..
Tabi yeni oyunların grafik ve gerçekçilik kalitesi tartışılmayacak şekilde muhteşem.
Aslında dediğiniz bir bakıma doğru. Ama mesele grafik ve gerçekçilik kalitesi. Yeni oyunlardan zevk almamızın sebebi bu iki unsur. Peki bu oyunları alsak 600x800 çözünürlükte ve 16 bit te oynasak aynı zevki alır mıyız? Bence bu şartlarda, şimdi "süper!!!" dediğimiz oyunların suratına bile bakmazdık... Undying i şimdi önüme koysalar yine sabahlara kadar oynarım. Çünkü onda mesele grafik değildir, her halukarda zevkle oynarsınız.
Undying ve Nosferatu eski mi? asil Hexen 2 acayipti... ve eski...
make-believeEk olarak : The Sufferingbu oyunlar eski değil... the suffering i bitirdim bende 2 kere ,2004 yapımı bir oyun ve her grafik kartıyla full oynıyamassınız...
The Suffering:TTBBu oyunları MUTLAKA oynamalısınız.
Sevgili Cursed, ben bu oyunların eski olduğunu kastetmedim.bu oyunlar eski değil... the suffering i bitirdim bende 2 kere ,2004 yapımı bir oyun ve her grafik kartıyla full oynıyamassınız...
Bu oyunlar arşivimde en özel yerini almış olan grafik ve konu şaheseri oyunlar...