deamon tools die bişii varmış nerden indirebilirim?
nerden indircem
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.yalnız ben bişii anlamadım dEAmon tools ile dAEmon tools arasında fark var mı?
fdumanliyalnız ben bişii anlamadım dEAmon tools ile dAEmon tools arasında fark var mı?Sadece bir DAEMON TOOLS var zaten.
tamam da sizin verdiğiniz linkten nasıl indircem hiçbirşey anlamadım orası forum...
32 bit olana tıkla indirirsin(6 bit kullanıyorsan işletim sistemin ve işlemcin 64 bit e tıkla)
ya arkadaşım daemon tools istiyosun verioyoruz link başka varmı diyosun,al indir işte ya...yada make-believe arkadaşın verdiği siteye gir ordan soldan download de çıkan yerden daemon tools a tıkla benim verdiğim yer açılacak...aynı yer yani!
Fatih'cim bir tane Daemon Tools var. O da TT06 ve benim verdiğim linkteki. Sabrımızı mı ölçüyorsun güzel kardeşim.
make-believeFatih'cim bir tane Daemon Tools var. O da TT06 ve benim verdiğim linkteki. Sabrımızı mı ölçüyorsun güzel kardeşim.peki şu hata neyin nesi?:
"You must reboot after previous operation"
ne bu hataa..@
Hata değil ,bir bildiri sadece ve bildirmek istediğide:
''Yaptığınız uygulamadan sonra--(yani kurulumdan sonra)Bilgisayarınızı tekrar başlatın''!!!(Yeniden Başlat)
tamam çözdüm olayı şimdi geldi sıra most wanted i kurmaa bena yardımcı edebilecek birisi varmı???
yAV sen ne dion ben buraya marttan beri giriom...
kitapçık ne
??
marttan berimi?giriosun ama paylaşımın süper 35 msj atmışsın tipik bir iş halletme..eğer buraya çok giren biri olsaydın burada cracli oyunları nasıl çalıştıracağın hakkkında bilgi alamayacağını bilirdin o belki bilgi verenler olabilir ama onlarda kuralı bilmeyenlerdir,dediğim gibi kitapçık oluo orjinal oyunlarda onda yazıo yada başka forumda bilgisi olan ve paylaşacak kişi vardır.
napıyım ben bu siteyi daha martta öörendim v e o zaman kayıt oldum yasakmı yani ???
Yasak olan ne zaman kayıt olduğun ya da olacağın değil kardeşim..
Yasak olan kopya oyunun kurulumunun bu forumdan anlatılması..
Hayırlısı olsun..