HP'nin hepsi bir arada ürünüdür. Tarayıcı, yazıcı, fotokopi(renkli-renksiz), kart okuyucu ve foto-baskı özelliklerine sahiptir. Son derece detaylı tarama ve baskı yapabilme özellğide cabası. Kendi çektiğiniz veya düzenlediğiniz fotoğraflarınızı yine kendi evinizde bastırabilirsiniz. Ürün en son işletim sistemi Windows 7 tarafından da tüm fonksiyonlarıyla destekleniyor. Aletin üzerinde veya içinde hiçbir arıza, çizik vs. yoktur. 6 kartuşunun 4ü hala ful doludur. ayrıca tarayıcı camındada hiçbir çizik vs. yoktur.
Yanında aldığım bir top kağıdı ve orjinal HP Premium fotoğraf kağıtlarını bitiremedim bile ve onlarıda ürünle beraber yolluyorum. Ayrıca isterseniz yazıcının orjinal sürücü diskinin yanında en güncel ve uyumlu Win7 sürücülerinide indirip gönderebilirim. Çok kullanılmadan satmak zorundayım. Askere gideceğimden kullanılmayacak.
Düşündüğüm fiyat 200 TL. Ben İstanbul'da oturuyorum, istenilen yere kargoyla gönderilir. Eğer istanbul'dan direk el ile alınacaksa bir miktar indirimde yapabilirm.
İletişim: [email=ugur.uk@hotmail.com]ugur.uk@hotmail.com[/email] / [email=ugurxp224@gmail.com]ugurxp224@gmail.com[/email]