Arkadaşlar allah (tanrı) size hayatınızın başlangıcını seçme izni verse hangi yılda , hangi ülkede ve kimin yerine yaratılmayı
isterdiniz.
{Nerede,Kiminle ve Nasıl Olmak isterdiniz}
3 sene önce dogmak dışında bişey istemezdim. (OKS yi allah bildigi gibi yapsın!)
tanrıyı genellikle hristiyanlar veya yahudiler(azda olsa)kullanıyorlar onun için ben.Allah demeyi daha doğru buluyorum neyse konuyla alakalı değil...
Şu anda New York'TA yine kendim için yaratılmayı isterdim 1988 yılında:)
Who is a Armin Van Buuren?
Tabiki 1915 li yıllarda olup çanakkale gibi büyük savaşlarda vatani görevimi yapmak isterdim.
erdem187tanrıyı genellikle hristiyanlar veya yahudiler(azda olsa)kullanıyorlar onun için ben.Allah demeyi daha doğru buluyorum neyse konuyla alakalı değil...Düzeltmek gerekirse "Tanrı" "öz Türkçe" bir kelimedir. Hatta Tarihteki ilk yazılı anıtlar arasındaki Göktürk yazıtlarında "Tengri" diye geçmektedir. Yani bir başka deyişle Türkler'den başkası bu terimi kullanmaz. Tabi Tanrı olsun, Allah olsun aynı yüce yaradana verilen "toplumsal/kültürel" adlar olduğu için ben bir sakınca görmezdim.
Şu anda New York'TA yine kendim için yaratılmayı isterdim 1988 yılında:)
İkinci Dünya Savaşı yıllarında Alman ordusunda SS Panzer subayı olarak yaşamak isterdim.
1905 te Galatasaryın kurucularından biri olmayı.ayrıca Kurtuluş savaşında yer almayı isterdim...
genelde ya yine bizim memleketi yada daha yüksek konumlu yerler hayal etmişsiniz gerci ben ters düşücem biraz ama:
Evangeline Lilly ve Emilie de Ravin(Megon Fox'ta olabilir) ile tropik ıssız bi
adada olmak isterdim, zaman önemli degil zaten bizden başkası yok
başkada bi halt istemezdim walla, hayat boş zaten hiçbirşeye değmiyor hele bu zamanda belirli kişiler hariç herkesten öte "önce ben" demeyi gerektiriyor coğu zaman... bütün bunlardan uzak kendi cennetim gibi bişi olurdu herhalde oda
Çok çok uzak bir galakside, o gezegen senin bu gezegen benim gezen birisi olmak iyi olurdu.
ben yine ben olmayı isterdim :)
djpiresben yine ben olmayı isterdim :)Zaten herkez yine kendi olacak burada amaç nerede olduğumuz...
Aslında yine burada, fakat 1920'lerde yaşamak hiç fena olmazdı.
ARKADAŞLAR HERKES GEÇMİŞTE OLMAK İSTİYOR GELECEKTE OLMAK İSTEYEN YOKMU...
Geleceğin şimdiden iyi veya kötü olacağını bilmediğimizden olabilir mi?
6 kasım 2002 FENERBAHÇE ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADI keşke o maçta ben de olsaydım
tuncabGeleceğin şimdiden iyi veya kötü olacağını bilmediğimizden olabilir mi?VALLA BEN 3000 Lİ YILLARDA OLMAK İSTERDİM İYİDE OLSA KÖTÜDE OLSA DÜŞÜNSENİZE O ZAMANKİ TEKNOLOJİYİ BİZ ŞİMDİ NASIL TAŞ DEVRİNDE YAŞAYAN İNSANLARLA DALGA GEÇİYORSAK ONLARLA BİZLE DALGA GEÇECEK...