arkadaşlar ben resimlerimi movie maker da düzenledim arkaya müzik koydum güzel bi biçimde hazırladım film olarak kaydettim bu kaydettimğim film mi nero ile vcd formatına çevirmek istiyorum, vcd de slayt şeklinde izliyebilmek için bu nasıl yapabilirim ?
nero ile vcd CD si nasıl hazırlanır ?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
270 mesaj
eminmisiniz wmv formatı çünki
OP Yıllanmış Üye
270 mesaj
wmv formatını direk olarak video formatına çeviremiyomuyuz ?
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
Mpeg formatına çevirip veri diski olarak yazdırmana gerek yok Nero StartSmartı açıp direk resimde gösterdiğim yerden resimlerini VCD'e slayt şeklinde yazdırabilirsin.
Gerekli Encode'u zaten Nero CD'e yazarken yapacaktır.
Son Düzenleme: Kylie ~ 13 Eylül 2009 14:04
OP Yıllanmış Üye
270 mesaj
çok saol öle yapıcam bu arada kulladığın program nero 7 mi ?
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
çok saol öle yapıcam bu arada kulladığın program nero 7 mi ?Evet Nero 7'i kullanıyorum bana göre en güzel Nero sürümü bu diğerlerinide denedim ama fazla hoşuma gitmediği için gene Nero 7'e döndüm.
OP Yıllanmış Üye
270 mesaj
ama ben sadece resimleri değil videolarıda aynı anda olsun istiorum nerodan koyamıyoruz videoları galiba resimlerin yanına nasıl yapabiliriz
OP Yıllanmış Üye
270 mesaj
Mpeg formatına çevirip veri diski olarak yazdırmana gerek yok Nero StartSmartı açıp direk resimde gösterdiğim yerden resimlerini VCD'e slayt şeklinde yazdırabilirsin.bende sadece video cd yarat seçeneği war uzman moduda açık fotoğraf slayt gösterisi yarat yok!
Gerekli Encode'u zaten Nero CD'e yazarken yapacaktır.