toshiba markalı stellite A200-1b modeli laptop bilgisayarını aldım ve bilgisayda çok yeniyim nero 7 nin demo sürümünü pc ye kurdum ama uyumlu değilmiş daha sonra kaldırmayı denedim ama bir türlü kaldıramadım daha sonra program filesten neroyla ilgili dosyaları sildim ama hala prog. ekle kaldırda nero 7 demo duruyor kaldırmaya çalışıncada ((internal error: custum acion dll crashed on last call in funcution 'neroag_unregisterceomex' the installermust now exit crash thered ıd 3788 current thered ıd 5976)) gibi bir uyarı alıyorum ne yapmalıyım(pc de vista kurulu)
nero sorunu
program ekle/kaldır'dakinden kaldırcaktın sen, nie otekine dokundunki sorun neydi? ve ordaki dosyaları sildigin icin o hatayı verio simdi.
program ekle kaldırdan program kaldırılmıyordu çünkü program vistaya uyummlu değil
vista uyumlu deilse nası yüklendi peki? bu olurmu sence?
Nero 7 vista'ya sorunsuz yüklenip kaldırılabilir, ben kullandım bi kere. sen baska bisey yanlıs anlamıs olmalısın...
yüklerken uyarı vermiş galiba ama ben görmedim galiba hatalı olarakta olsa yüklemiş ve program ekle kaldırda var ama kaldırılmıyor...ayrıca nero 7 tam sürüm değil demo acaba sorun bundan kaynaklanabilirmi??
direk nero vista sürümünü kur eski sürümü günceller
neronun vista sürümnü kurmak için nero 7 demonun kalkması gerek denedim
serdaratesdirek nero vista sürümünü kur eski sürümü güsen bence bir yerde bir yanlıslık yapıon böyle bir durumda kesinlike günceller nero kendini
yada elle silebildigin kadar dosyasını sil neronun yeniden dene bence baska türlü olmaz
nero nun vista sürümünü kurmam için nero 7 yi silmem gerek sanırım sorunumu dile getiremedim :s nero 8 i kurarken nero 7 nin kalkması gerektiğini söylüyor fakat kalkmıyor :s
iyide nero 8 e gerek yok arkadasım nero 7 zaten vista uyumlu sen 8 deil önce bi daha önce kurdugun nero 7yi kur tamamen sonra sorunsuzca kaldır neroyu ondan sonra kur 8 i ki gerek yok bence
bENCE DEMEOYU TEKRAR KUR VE TAKRAR PROĞRAMI DENTİM MASISNDAN KALDIR YADA UNİNSTALL YAP SONRA TEKRAR TAM SÜRÜÜMÜNÜ KUR. EĞER ÇALIŞMAZSA UYUMLUĞU SÖYLE GİDERBŞİLİRİSİN. EXE NİN ÜSTÜNE GELİP -----Musun sağ tuşu özellikler -uyumluluk-uyumluk modu çeltikliyorsun-orda (Vindows xp (Servis Pack 2 )yazan yeri aç-orda 98/milenyum veya xp de seçebilrisin--- ONDAN SONRA PRIOĞRAMI ÇALIŞTIRBİLRİSİN.
Evet sildigin nero surumunu nerden yukledıysen tekrar kur ve program ekle kaldırdan sil.. Daha sonra ccleaner programını kurup sıstemınde nero ıle ılgılı eskı dosyaları bu şekilde silebilirsin. Daha sonra Vısta uyumlu surumu kurabılırsın. Eger eskı surumu kurup kaldıramıyorsan guvenlı modda sıstemını aç bırde bu modda ıken program ekle kaldırdan kaldırmayı dene.Oda olmadıysa CCleaner programı ıcınde program ekle kaldır seçenegı vardır. Bırden ordan dene.