Arkadaşlar nero programıyla veri dvdsi oluşturuyorum..Ama oluşturduğum dvdlerdeki verilerin çoğunu okumuyor.Yazdırırken bir uyarı çıkıyor...Acaba bu uyarıyla alakalı bişey olabilir mi?..Çok sıkıldım bu işten verilerimi doğru dürüst depolayamıyorum..Sebebi ne olabilr(Bu arada kullandığım dvd+r 4.7 gblık philips)
Karşıma çıkan uyarının resmi aşagıda yardım ederseniz sevinirim...
nero yazdırmıyor
Hayır, bu uyarıyla alakası yok. DVD'niz kalitesiz olabilir. Bir başka ihtimal de, yazma hızını düşürerek denemeniz.
Dvd yukarda belirttiğim gibi dvd+r 4.7 gblık philips.Yazdırma hızıda düşük..Nedir hata anlayamadım..Başka bir sebep olabilir mi
benim dvdim DVD-Super multi double layer(support DVD-+R Double Layer/dvd+-RW)
Bununla sorunsuz olarak dvdleri yazdırmam gerekiyor değil mi?
messyDvd yukarda belirttiğim gibi dvd+r 4.7 gblık philips.Yazdırma hızıda düşük..Nedir hata anlayamadım..Başka bir sebep olabilirBir de başka marka DVD ile deneyin bence. Ayrıca verilerinizi uzun süreli DVD gibi ortamlarda saklamanızı tavsiye etmem. Bozulabilirler.
messyok teşekküRica ederim.
şimdi foruma girdim ve tam başlık açıyordum ki bu başlık gözüme çarptı. bende bahsetmiş olduğunuz phillips dvd lerden aldım fakat bunlara veri yazarken ilk seferde yazmıyor hata veriyor sonra bir kaçkere deniyorum ve yazıyor. 1 kere yazdımı bir daha boş dvd ye yazamıyorum. pc ye reset attıktan sonra yine aynı şeyler oluyor sadece 1 kere yazabiliyorum. başka marka dvd kullandığım zamanlarda çok rahat yazabiliyordum. sorun bu dvd lerde olabilir.