Nero yazım hakları Hatası alıyorum yardım lütfen ?

xdoor
13-10-2009, 09:09   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

Arkadaşlar nero da cd dvd yada iso yazmak istediğimde seçenek olarak sadece image ı veriyor ve neroyu açtığımda nero yazım hakları edinin diye bir uyarı çıkıyor araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım bilen varsa yardımcı olsun lütfen 

umut_duzenli@hotmail.com  direk mailde atabilirsiniz 

Teşekürler

Banned
13-10-2009, 09:28   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Sorun tabikide nero yu yasal kullanmadıüınızdan kaynaklanıyor. Nero yerine gburner gibi ücretsiz bir yazılım kullanabilir yada aşağıda linkteki yönergeleri uygulayarak bedevadan tam sürüm Ashampoo Burning Studio 2010 u kullanabilirsiniz. Her iki yazılımla işinin hakkını veren yazılımlardır.

xdoor
14-10-2009, 13:04   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

Arkadaşım verdiğin programıda yükledim olmuyor. Bilgisayarımdan girdiğimde cdrom görünüyor kullanabiliyorum chip dergisinin cd sini felan yani bir problem yok 3 program denedim yok onlarda görmüyor sadece image çıkıyor söylediğin programı indirdim windows xp 5.1 build 2600 (service pack 3 ) Bu işlemi gerçekleştirebilmeniz için yönetici iznine ihtiyaç var diyor oda yapmıyor verdiği hatada olamaz ben administörüm zaten anlamadım gitti sanırım format çek diyor bana bilgisayar :) yinede ilgilendiğin için sağol kolay gelsin