Arkadaşlar merhaba benim nero da bir sorun var ben bilgisayardan çok iyi anlamıyorum ama bilgisayardaki neroyu kaldırıp yeni sürüm nero yu yüklemek istememe rağmen bunu yapamıyorum. Yardımcı olan olursa sevinirim.[8)]
NERO
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Direkt yeni sürümü kur,kendi kendisini yükseltmesi gerekir.Veya görevyöneticisinden(Alt+Ctrl+Delete) otomatik olarak çalışmakta olan Nero.exe programını sonlandır ve ondan sonra uninstall yaparak yeni sürümü kur.İşlemleri sonlandıramazsan
adreslerinden Starup Mechanic 2.2 programını indirerek kur ve çalıştırdığında Scan System yap All kısmında bulunan programlar listestesinin sol taraflarında bulunan boş kutulara tıkla
Disable Item(s) yaparak bilgisayarı yeniden başlat.Şimdi rahatlıkla eski sürümü kaldırabilir ve yeni sürümü yükleyebilirsin.Sana şimdiden kolay gelsin.
Kardeşim ysargul09 sisteme hemen girmişsin. Bilgisayardan çok anlamıyorum diyorsun ama yeni sürüm Nero'yu yüklemeyi biliyorsun :))))
Şaka bir yana Sniper27 arkadaşın dediği gibi yeni sürüm üzerine kurulunca otomatik eskisi gidiyor. Olmazsa görüşelim :)))