Arkadaslar makineme xp yi yeniden kurdum neroyu yuklerken makina resetlendi sonra tekrar yuklemek için ugrastım olmadı kayıt girdilerinide sildim denedim olmadı yardımız lazım tesekkurler..
NEROYU SİSTEMDEN SİLEMİYORUM VE ONARIM OLMUYOR
CCleaner v1.41.544 (freeware)
'ı kur,daha sonra:
Araçlar/Geriyükle(Kaldır)/Kaldırılacak Programlar(buradaki listeden kaldırmak istediğin programı seç)/(sağ tarafda yer alan)Geriyüklemeyi Çalıştır(tıkla).
edit:esasen sen bu uygulamayı yaptığında Nero nun kendi araçı devreye giriyor,gereğini yapıyor,hemde geride iz,kalıntı bırakmadan.Bende Nero 6 vardı geçen hafta bu yolla kaldırıp sorunsuz bir şekilde Nero 7 yi kurdum,yani bizzat test edilmiştir.Kolay gelsin.
Format attım :) ya ben normalde 6 aydan önce sistemde sorun yoksa format atmıyorum.Onarım modu işe yaramazsa mecburen bu yola giriyoruz haksızmıyım.Her zaman temiz sistem iyi çalışır ve internet explorer ı da kullanmak sakıncalı salakça hata raporu veriyor Opera ve ya Firefox daha uygun :)
nero sistemden kaldırılsa bile klan dosya kalıntıları yeni bir sürümün kurulumunda hatalara neden olur(ben çok çektim)onun için neronun tüm kalıntıları temizlendikten sonra yeni kurulum yapılabilir.Nero6 yı silip 7 yi yükleyecekler için nero temizleme aracı;;
indirip çalıştırmanız yeterli