Net Bağlantı Sorunu

Kapalı Hesap (39679)
12-09-2009, 17:06   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
144 mesaj

<!-- /* Font Definitions */ @font-face        {font-family:"Cambria Math";        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;        mso-font-charset:1;        mso-generic-font-family:roman;        mso-font-format:other;        mso-font-pitch:variable;        mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;}@font-face        {font-family:Calibri;        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;        mso-font-charset:162;        mso-generic-font-family:swiss;        mso-font-pitch:variable;        mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal        {mso-style-unhide:no;        mso-style-qformat:yes;        mso-style-parent:"";        margin-top:0cm;        margin-right:0cm;        margin-bottom:10.0pt;        margin-left:0cm;        line-height:115%;        mso-pagination:widow-orphan;        font-size:11.0pt;        font-family:"Calibri","sans-serif";        mso-ascii-font-family:Calibri;        mso-ascii-theme-font:minor-latin;        mso-fareast-font-family:"Times New Roman";        mso-fareast-theme-font:minor-fareast;        mso-hansi-font-family:Calibri;        mso-hansi-theme-font:minor-latin;        mso-bidi-font-family:"Times New Roman";        mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}.MsoChpDefault        {mso-style-type:export-only;        mso-default-props:yes;        mso-ascii-font-family:Calibri;        mso-ascii-theme-font:minor-latin;        mso-fareast-font-family:"Times New Roman";        mso-fareast-theme-font:minor-fareast;        mso-hansi-font-family:Calibri;        mso-hansi-theme-font:minor-latin;        mso-bidi-font-family:"Times New Roman";        mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}.MsoPapDefault        {mso-style-type:export-only;        margin-bottom:10.0pt;        line-height:115%;}@page Section1        {size:595.3pt 841.9pt;        margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt;        mso-header-margin:35.4pt;        mso-footer-margin:35.4pt;        mso-paper-source:0;}div.Section1        {page:Section1;}-->S.a

Arkadaşlar benim modemim Airties RT-206v1TT kablosuz modem.

Modemim masaüstü bilgisayarıma ethernet ile bağlı vebağlantımda sürekli kopmalar yaşıyorum. Bağlantım kesiliyor ve 10 15 sn(değişiyor) zaman aralığında tekrar geri geliyor ama aynı modemden kablosuzbağlantı yaptığımızda ise bağlantı ile karşılaşmıyorum. Masaüstünden bağlantıgitse bile laptop ile bağlantı devam ediyor. Splitter'ı değiştirdim değişenbirşey yok. Airties'ın kendi servisine verdim. Orada birçok teste tabi tutulduama sorun bulunamamış.

Bende çözümü masaüstü pcmide kablosuz olarak nete bağlamaktagörüyorum. Çünkü sürekli bağlantı kopmasından sıkıldım. Biraz araştırdımda vebuve şuwireless adaptörler arasında takıldım kaldım.

Siz neler önerirsiniz? Kablosuza geçmelimiyim? Geçersemhangi adaptörü tercih etmeliyim?

kopuKÇocuk
12-09-2009, 17:14   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
970 mesaj

https://www.chip.com.tr/forum/net-baglanti-sorunu_t127669.html