slm arkadaslar sıze bır sorum olacak kendi bilgilerimle sorunun çözümünü aradım ama bulamadım delı olcam yaw kota bilgilerime bakmak için ttnetin sıtesıne gırdım orda guvenlık kodunu gostermıo carpı var yukarıda butun denetımler yuklu actıvex denetımlerı java falan modemım aırtıes ama ben netten kuskulanıyorum cunkı pcmı ıs yerındekı nete taktıgımda guvenlık kodunu gosterıyor evdekı nette gostermıyor bende modemın sayacından bakıyorum bu sorun sızce neden
NET SORUNU
ey dsl kur keyfine bak
kod mod girme derdi yok
yarın bir daha dene o anlık sorun vermiştir belki javayla alakası yok
yok asımılecı herzaman var bu sorun ben modemın sayacından bakıom bence netımde arıza var ama dur cozcem
bende bakıyorum bende hiç olmuyor ama
orasını bılmıom dur ama ttnete gostercem gununu cunkı baskasının netıne baglayınca pc mı gosterıo
bak agalarim paşarim öncelikle merhaba ben yeniyim :P şimdi sorununa gelince modemin airties se modemin içine gir yani http://192.168.2.1 buraya girince araçlar menusundan modemin yazilimini güncelleştirmen gerekiyor hiç yapamazsan 444 0 239 u aramani tavsiye ederim ama beklemek istemiyorsan dediğimi yap :) bu sorun tamamiyle modemden kaynaklidir herkese ii geceler :P
onu çoktan çözdüm saolsun bu forumda oda kendısı ern arkadasımız buldu guncelledım modemı sımdı gosterıo cahıl deılım denkırmızı saolsın ern kardes donanımdan çok iyi anlarım ama yazılımda o kadar iyi deilim
Slm Kardeşim Ben erhan ern023@hotmail.com yardım almak isteyenler eklesin ! o sorunu çözdmsadece modemi güncelleyin yeter ! %100 garanti veriyorum...