Arkadaşlar netteyim bi süre sonra sayfa görüntülenmiyor modemin ışıkları full sağ altta internet bağlı gözüküyor ama sayfa görüntelemiyor modemi kapatıp açınca düzeliyor bunun başka yolu ykmu ayar veya başka birşey çünkü bazen sık olduğunda her seferinde modemi açıp kapatmam gerekiyor ozaman eski haline dönüyor sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Net var ama internet sayfası açılmıyor
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
34 mesaj
Arkadaşlar netteyim bi süre sonra sayfa görüntülenmiyor modemin ışıkları full sağ altta internet bağlı gözüküyor ama sayfa görüntelemiyor modemi kapatıp açınca düzeliyor bunun başka yolu ykmu ayar veya başka birşey çünkü bazen sık olduğunda her seferinde modemi açıp kapatmam gerekiyor ozaman eski haline dönüyor sorun nedir yardımcı olursanız sevinirim.Bendede oluyor aynı şey. Kablosuz olarak bağlandığımdan dolayı diye düşünüyorum. Sende öyle bağlanıyorsan o yüzden olabilir.
Üye
70 mesaj
bak bendede aynı sorun vardı google görsellerde resimler açılmıyordu yada sörf yaparken internet bağlı olduğu halde gezinti yapamıyordum devamlı modemi açıp kapatıyordum. Bir gün modem firewall ı devre dışı bıraktım o gün den beri hiç netten düşmedim.
Üye
70 mesaj
modem arayüze gir firewall ı devre dışı bırak. nasıl yapılacağını biliyorsan sorun yok. Eğer yapamazsan yardımcı olurum.
Üye
70 mesaj
emin olmak için soruyorum firewall derken windows firewall değil modem firewall söz ediyorsun değilmi?