arkadaşlar ben 2.el bir netbook alacağım ama kararsızım harici dvd okuyucu yoksa 8 gb flash bellekmi alim dvd okuyucuda flash bellekde win kurmada işime yarar bide bir iki oyun netbook u alma sebebim internet babamla paylaşamadığımız için avea jet modem alacağımbu yüzden netbook alıyorum normalde masaüstü pcm we xbox 360 ım war o yüzden oyun önemli deil internet amaçlı kararsızım bide maddi durumum kötü harici dvd okuyucular 80-90 lira 8 gb flash bellek 30 lira yardım edin
netbook dvd okuyucu yada usb bellek
Tüm yazılımlarımı, oyunlarımı v.b. DVD,CD'den yüklüyorum derseniz harici optik okuyucu mantıklı olacaktır. Ama imaj dosyalarımı önce bilgisayardan flash belleğe atarım sonra bilgisayarıma kurarım diyorsanız flash bellek alın. Buna göre kararı siz verin.
herşeyim imaj kardeş müzik resim oyun ama flash bellek yada harici dvd almamın sebebi windows kurmak oda flash bellekle yapılıyomuş fazla masraf yapmak istemiyorum para biriktirip öyle alıcam harici dvdler pahalı sen olsan hangisini yapardın
Ben olsam piyasayı iyice araştırırım. Ki elektronik bir ürün alacağım zaman hep araştırırım. FlashDisk sırf netbook lar için değil, günlük hayattada lazım olan bir araç. Ama öte yandan harici optik sürücüde Netbooklar için bir ihtiyaç. Biraz araştırma yapın ucuz ve garantisi olan hem flash disk hemde harici disk alın derim. Büyük teknoloji mağzaları bu ürünlerle ilgili kampanya yapabiliyorlar. Veya Hepsiburada v.b. güvenli internet mağzalarından alışveriş yapabilirsiniz