slm arkadaşlar netbook alacağım fıyat 500 ile 1000 arası olacak.ama bu netbook ların ram lerı yukseltılabılıyormu? ben LG X110 LGX120 veya ASUS un 800 luk ler var onu almayı dusunuyorum cvp atarsanız sevınırım
netbook lar
1GB standart geliyor maksimum 2GB yapıyorsun
Ben Windows 7 üzerinden LGX110 kullanıyorum.
Asus alacaksan aşağıdaki linkteki cihazı al. Onun işlemcisi N280, normalde standart N270'ler var ama bu yeni sürüm sanırım. Birde pil ömrü 9 Saat , sanırım bunun pili 6 hücreli, benimkisi 4 hücreli bu demektir ki daha uzun şarj yapmadan kullanabilirsin bu cihazı fakat yine de sen alacağın yere sor kaç hücreli olup olmadığını yine de. Birde alırken tuş takımlarına bak büyük kullanılıp kullanılmadığını. Bazı ürünler tuşları küçük yapıyor. Örneğin Enter tuşu ile Shift tuşlarının büyük olup olmadığına dikkat et. Birde ekran boyutu en az 10 inç olmasına
2 gb altı kurtarmıyor ama ne amaçla kullanacaksın onu söyle
arkadaşım kulanım amacını belırle unutmaki minibooklarda CD,DVD yok.sadece int girersin aktarımı usb uzerinden yaparsın performasları çok düşüktür 1000 lira ona vereceğine 1000 liraya normal bir notbook al derim.normal notebooklarında küçük ebatları var!!!