netbook t abildiginiz üzere cd veya dvd sürücü yok deomon toolsu ben netbukta calıstırabilirmiyim
netbook ta deomoon tools yardımm!
Hocam kusura bakmayın da ben bilmiyorum acaba gereken linki verir misiniz ?
Deamon tools veya bu tarz programları yükleyebilir, kullanabilirsiniz..Sorun yaşamazsınız..
Daemoon tools'u kullanabilirsiniz.Kullanacağınız CD veya DVD'nin iso dosyasını alır netbook'a aktarırsınız.
Daemoon Tools: http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads
Evet çok rahat kullanabilirsin bu link adresi;Hocam bu linkte Deamon Tools 1,81 Mb..
Burası yani bana göre daha güvenli olan bu yerde ise 9,15 Mb..
iste sorun orda iso dosyasını netbukta cd kalıbından acamıyorum
sarso, hocam sizin netbuk'ta cd/dvd imajını açarken veya açmadan önce bir hata veriyor mu ?
Deamon Tools'la imaj açmayı mı bilmiyorsunuz yada açmaya çalıştığınız kalıbın uzantısı nedir ?
Biraz daha detaylı anlatırsanız çözüm önerebiliriz..Yoksa bu şekilde sorunu çözemeyiz(açılmıyor,kapanmıyor neden , olmuyor , vs. vs.)
kardeşim netbookta cd dvd sürücü yok deomon tolsu kurunca normal pcde imaje için 4,5 tane sürücü yapabiliyosun ama netbookta olmuyo pc deki gibi bu sorun sürücü olmadıgından dolayımı bilen birisi yokmu
Deamon tools'u yükledikten sonra sisteminizi yeniden başlattınız mı ?
evet benım ne demek istedigimi anlamıyosun heralde imaje için sanal disk olusturamıyorum
Gayet iyi anlıyorum sarso.!
Sen benim ne dediklerimi anlıyorsun değil mi ?
Hocam kusura bakmayın da ben bilmiyorum acaba gereken linki verir misiniz ?sarso, hocam sizin netbuk'ta cd/dvd imajını açarken veya açmadan önce bir hata veriyor mu ?Neyse iyi günler size, kolay gelsin..
Deamon Tools'la imaj açmayı mı bilmiyorsunuz yada açmaya çalıştığınız kalıbın uzantısı nedir ?
Biraz daha detaylı anlatırsanız çözüm önerebiliriz..Yoksa bu şekilde sorunu çözemeyiz(açılmıyor,kapanmıyor neden , olmuyor , vs. vs.)