datron mobee "1.60ghz" işlemcili "1gb ddr2 533mhz" ramli netbookum var buna 2gb ram takabilir miyim? takabilirsem marka model olarak öneri verebilir misiniz?
Netbook'uma ram takmak istiyorum
konuna tam cevp verememicem ama ben de 2 gün önce şu netbooku aldım (http://www.prolink2u.com/new/products/index.php?cid=232 ) ve anakartı özellikleri enfazlaa 2 gb ram destekliyor..sende anakartının özelliklerine bakarak cevabını bulabilirsin
Modelinizin linkini verebilir misiniz?
Zaten en fazla 2 GB'a kadar desteklediği yazıyor. Fakat kaç adet rem slotu olduğu yazmamış. Eğer tek rem slotu varsa tek modül 2 GB rem takacaksınız. Eğer iki adet rem slotu varsa mevcut reminizin yanına 1 GB daha rem alacaksınız. Tahmin ediyorum tek rem slotu vardır ama ezbere konuşmak da istemem.
Zaten garanti kapsamından çıkmaması için yetkili servise taktırmanız gerekiyor. Önerim onlara danışmanızdır.
netbookuma win 7 yükledim garanti kapsamından çıkar mı?
Çıkmaz. Yazılım yüklemeleri garantiyi etkilemez.
teşekkürler, şansımı bi deneyeceğim.
Rica ederim. Siz müşteri hizmetlerine danışın.
senin netbook ile benim netbook neredeyse aynı özelliklere saahip,,ram,işlemci aynı..WIN7 hangi sürümü yükledin ve nasıl çalışıyor ?
eğer 1 ve 2 gb raminiz var ise bu tip bilgisayarlara hiç win7 yüklemenizi önermem win 7 nin rahat çalışabilmesi için en az bi 3 gb ram gerekli bence 1 ,2 gb ram li pclerde xp , 7 ye göre çok daha randımanlı çalışıyor şu an 2 gb ramde starter kullanıorum xp ye geçmeyi düşünüyorum çünkü performansı çok iyi değil önermem yani yine siz bilirsiniz