Netbooks veya MacBook Pro

dogussm
27-08-2010, 03:38   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj

ikisinden birini seçeceğim ancak pro daha çok müh lik okuyanlar için uygun duruyor ben tıp ım ben istek ve durumumu yazsam sizce hangisi uygun
ekran olarak 13.3 veya altı led ekran
pil ömrü en az 6 7 saat gibi internet ve film seyrederken dayanabilecek
2gb veya üstü ram ortalama bi ekran kartı hd filmleri rahat ve kaliteli seyrettirebilecek kasmayacak
320 gb hard disc 
office işlerinde sorun çıkarmayacak çok küçük çapta photoshop yapabileceğim,internet ağ bağlantısı olarak sorun çıkarmayacak ve özellikle hafif olmalı çünki her dakika yanımda olacağı için hem boyut ve ağırlık bakımından bi sorun olması cidden zorluyor insanı oyun oynamayacağım küçük çapta eski yada mini oyunlar belki ama özellikle internet film izlerkenki kalitesi ekranın ve ısınıp kitlenmesi gibi bir sorunu olmıyan bi makina oldukça fazla şey istedim elbette bu kafamdaki şey biraz aşşağısı yada yukarısı olabilir haliyle bütçe olarak elbet aşırı yüksekler tercih değil ama makinaya göre belirleyeceğim şimdideb teşekkürler
bu arada macaristandan alacağım yani yurtdışındaki bir markada olabilir ve alışveriş sitesi biliyormusunuz ordaki fiyatları öğrenebileceğim yoksa farketmiyormu
alienware m11x pil ömrü ve ağırlık olarak kuşku oluyor ve ekranı lcd ancak led daha iyi diye biliyorum

MertBJK1903
27-08-2010, 09:34   |  #2  
MertBJK1903 avatarı
Yıllanmış Üye
1,020 mesaj

netbooklarda bu ediğin olmaz çünkü eniştemin netbookunda bus drıver bile kasıyor ki netbookun 3 gb rami var netbookların işlemcisi zayıf olduğu için anca internete girersin film izlersin oyun olmaz ama alienwarede böyle değil onda oyun da oynarsın ona göre kararını ver fakat laptop bence daha iyi ama şarjı uzun gitmiyor

dogussm
27-08-2010, 17:53   |  #3  
OP Yeni Üye
22 mesaj

oyun oynayacağım demedimki mini oyunları kastediyorum ben 30 50 mb  boyutu olan zaman geçirmek için yada yugioh gibi kart oyunu filan oyun olmasada olur tavsiyeniz varmı ?

dogussm
28-08-2010, 01:39   |  #4  
OP Yeni Üye
22 mesaj

güncel

Atilla Sarıtaş
28-08-2010, 03:13   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Bus Driver da 30-50 MB bi oyun :) 200 MB full olanları var gerçi.
İşlemcileri çok vasat netbookların.
Netbook fiyatına Notebooklar var Haier marka.

http://www.datastar.com.tr/b2c/wbc_brand_products.aspx?Brand=Haier

Bimekste var 1-2 modeli. 

dogussm
29-08-2010, 03:32   |  #6  
OP Yeni Üye
22 mesaj

küçük oyunuda boşvereyim ozaman tek seri şekilde kullanabileceğim yavaşlama derdi olmıyan şarjı baya iyi ekran küçük ama küçük ekrana rağmen çok iyi kalitede film seyredebileceğim işimi göreceğim belki bir iki yük bindiren iş filan mac mı netbook mu maclar görünüş olarak ve boyut olarak çok hoş para dert değilöyle 13 küsü ün altında olmalı ama ekran işte

dogussm
29-08-2010, 21:58   |  #7  
OP Yeni Üye
22 mesaj

güncel