Benim hp laptobum var.Netcad 5.0 sıfırı kurdum hata verdi.4.0 kurdum hata verdi araştırdım hp laptoplara netcad 5.0-4.0 yüklenmiyormuş.Bende 2.9 yüklemek istiyorum ama sağlam bir link bulamadım.Lütfen sağlam bir link verebilirmisiniz çok acelem var...
Netcad kuramıyorum
Arkadaşım bunun çözümü var;Netcad'in 5.0 versiyonu için ayrı,4.0 versiyonu için ayrı oluyor...Anladığım kadarıyla da işletim sistemin vista yada 7.Çünkü xp de gayet basit bir şekilde hp'lere de kurulabiliyor.Bu konuda beni bilgilendirirsen 5.0 sürümü için yardımcı olmaya çalışırım...
işletim sistemi xp.5.0 kurdum açılır gibi olyor ama hemen kapanıyor.4.0 da kilit bulunamadı (-3) hatasını veriyor
Elindeki 5.0 cd'sinde yada image dosyasında arıza var büyük ihtimalle...Donanımsal bir sorun olduğunu zannetmiyorum. 5.0 için;http://tunahanpro.blogspot.com/2009_11_01_archive.html sitesindeki çözümleri bir dene istersen bende de Hp pavilion dv6000 serisi laptop var fakat ben çalıştırabiliyorum.Mavi ekran hatası falan da almıyorum.Yine de olmazsa senin için yine bir araştırma yapacağım...