netmastercxc150+wds540 şifreleme

ortopter85
11-09-2009, 22:17   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
28 mesaj

arkadaşlar bende netmastercxc-150 vardı leptop alınca wds540 taktım ama şifreleme olayını beceremedim acil yardım şimdiden teşekkürler ( işletim sistemi vista)

ortopter85
11-09-2009, 23:44   |  #2  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
28 mesaj

sagolun çok yardımcı oldunuz bende chip ekibinin herkeze yardımcı oldugunu sannetmiştim kendim buldum

sihirbazdan sakın yapmayın sorun çıkartır.
ilk önce routerinizin elektrik fişinin üstündeki girişe modemden gelen kabloyu takın
sonra bir üst girişten routeriniz ile PC (bilgisayarınızın) niz ara kablosunu takın.
Burası çok önemli ilk önce routerinizin elektirik fişini takın bekleyin çalışsın,
daha sonra modeminizi çalıştırın.
Durum çubuğunda WAN Durumunda WAN IP Adresin de bir no yazıyorsa routeriniz modemi görüyor demektir. 0.0.0.0 yazıyorsa görmüyor demektir işlemi tekraralayın.
Daha sonra sol tarafta Kablosuz yazan yere tıklayın.
SSID yazan yere bir isim verin ben " OSMANLI " yazdım daha sonra uygulaya tıklayın.
Sayfa gidip geldikten sonra
üst tarafta Temel yazan yerin yanında Güvenlik yazısına tıklayın
Kimlik doğrulama Türü yazan yerden WEB seçeneğini seçin
altta Ahtar 1 yazan yere sıfırla başlamayan 10 haneli bir rakkam girin uygulaya tıklayın sonra üst solda Kaydete tıklayın routeriniz hazır.
routeriniz ile PC niz arasındaki kabloyu çekin
kablosuz ağ Bağlantılarınıza girip bağlantı seçeneklerinden OSMANLI yazan bağlantıya tıklayın
şifre istiyecek her iki yere de 10 haneli şifrenizi yazın ve bu şifreyi bir yerde saklayın.
Teknotel yetkililerin uyduruk kullanıp kılavuzu verdiklerini bildikleri halde buraya girip veya kendi sitelerine bu açıklamayı yapmadıkları için 4 gün kulakları bayram etmiştir.
Ben buraya yazayım da benim gibi başkalarıda sinir olmasın dedim. Faydalananlara bir şey değil....