Netsof Chıp Kampanyası Kod Sorunu

ECHELON_
15-08-2010, 09:27   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj

çoğumuzun bildiği gibi chıp 03.2010 sayısında netsof la işbirliğine giderek tk. uzantılı bir yıllık hosting hediye etti. ben bu gün kodumla netsofa hostingimi almak için girdim ancak ilgili kod kabul edilmiyor. daha sonra fark ettimki chıp dergisi "başvuruların 1 mart ile 15 nisan" arasında geçerli olacağını belirtmiş. yani başvuru süresi geçmiş sanırım. ama burada bir sorun var madem hosting 1 yıllık ve madem benim alimde chıp dergisi ve kodu var ne diye başvuru için sınırlı bir süre verilmiş. eğer 1 yıl ise bunun süresi ben istersem 11. ayda başvuru yapabileyim bu alana. madem süresi dolsu daha ne diye netsof sitesinde chıpde dev kampanya diye ana sayfasından reklam yapıyor. biri şu işe al atsında elimizdeki kodlar elimizde patlasın belki benim "1 mart ile 15 nidan" arasında bu işe ayıracak vaktim yoktu  hakkım  olan şeyi bu gün almak istemek çokmu garip geliyor netsofa.

VOY
15-08-2010, 12:28   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
922 mesaj

Birşey yapabileceklerini sanmıyorum. Birde ben değil ancak dergiyi alan ve Netsof'a başvuran % 95 'i memnun değil. Ücretsiz hosting servisleri bile daha iyi hizmet veriyor durumuna gelmişler. Aslında bakarsanız .tk zaten bedava veriliyor. www.000webhost.com veya byethost servislerinde bir tane host alın. Sizin için daha mantıklı olur. Yine bedavaya getirmiş olursunuz. Bu bir öneri.

mustiback
07-09-2010, 18:46   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Bende chip dergisinin kampanya kodu ile aldım sadece 2 hafta kullanabildim adamlara kaç ay oldu bildirim atıyorum hala çözmüş değiller :)

Son Düzenleme: mustiback ~ 07 Eylül 2010 18:46