netsupport school 9.02 sorunu

HPQ-User
19-02-2009, 23:14   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

murat1998 sormuş:
bt sınıfında nss 9.02 yi hiç sorunsuz kullanıyordum. deep freze programını pasif yaptım dyned programını kurdum.fakat deep frezee yi aktif yapmayı unuttum.3-4 gün sonra aktif etmeye kalkınca deep frezee dondu .pc leri formatladım gerekli programları kurdum en sonrada nss yi kurdum fakat nss donuyor.yine formatlayıp yine kurdum defalarca tekrarladım ama sonuç yok.acil bu sorunu halletmem lazım

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
winxp pro sp 2
exper

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; FunWebProducts; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)

playact
20-02-2009, 03:31   |  #2  
playact avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
108 mesaj

Anladığım kadarıyla bu program Ağ bağlantısı üzerinden kullanıçı denetlemeye yarayan bir program.. PClerin ethernet sürücülerini güncellemeyi deneyin... gerekirse ethernet bağdaşdırıçı ek yazılımlarla ağ bağlantınızı daha uyumlu bir hale getirebilirsiniz...
Not: Pclerde yerel ev yada iş yeri ağ yapılandırmasının kurulu olduğundan emin olun..

mulli
20-02-2009, 10:23   |  #3  
Taze Üye
3 mesaj

arkadaşım dediğinizi denedim ağ kurulu olduğu halde yine ev ve iş yeri ağı kur dan işlemi yaptım fakat nss yi kurduğumda donma aynen devam ediyor. bu sorun öğrenci bilgisayarında var.

a_emre
26-02-2010, 10:12   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

arkadaşlar sorunu çözdüm!

benim laboratuarımda da bilgisayarların bir kısmını netsupport school 9,02 görmüyordu araştırmalar sonucunda net bir çözüm bulamadım taki fikrim gelinceye kadar

şimdik şöyle oluyor
benim işletim sistemim windows 7 ve çözüm şu şekilde
denetim masası -> sistem ve güvenlik -> windows güvenlik duvarı alt ayarlarından -> bir programa windows güvenlik duvarı üzerinden izin ver i tıkladıktan sonra
açılan pencerede ayarları değiştir butonunu tıklayın
etkin olan listede netsupport la ilgili olan tüm kayıtları ev/iş ve ortak olarak işaretleyin
bu şekilde iş ağından da ortak ağdan da ulaşmak isteseniz öğrenci bilgisayarı izin vermiş oluyor

diğer işletim sistemlerinde de güvenlik duvarı özelliklerinden çözebileceğinizi düşüyorum

herkese iyi çalışmalar
--------------------------------------------------------------------
Karanlığa küfredeceğine kalk bir mum yak